Betus02 Hiç bir kıpırdama belirti yok bi hafta kadar bulantım oldu geçti şuan gebelik belirtim yok acaba normal mi🙄
dilaraulusoy Betus02 Canım günümüz de haftamız da senle aynı göğüs hassasiyetim dışında bende de belirti yok takılma rahat geçiyor işte keyfini çıkar :) ☺️💕
12mommy Betus02 bulantilar o haftatadada cok dan gecmis oluyor hareketler icin cok cok erken canim ben cok arastirdim cok doktoruma soruyordum bazen belirti olmaynca korkuyoruz acaba birseymi oldu diye icin rahat etsin istiyorsan acile git bebegini gorursun hem icin rahat eder ben oyle yapiyordum
sessizizleyici Betus02 bizde 16+1 göğüs şişliğim ve arada bel ağrısı dışında hıcbısey yok iştahımda açıldı en son gittğimde bi ay sonra gel demişti doktorum merak ediyorum ne durumda oldupunu 😃
Betus02 RaYaRY iki kızımda suyu kusuyordum ama bunda hiç sıfır yani o yüzden biraz tereddüt e düşüyorum
nazli-3451 Bizde 15 haftalık olduk benim mide bulantım 14. Haftada bitti ne kasık ağrısı ne bel ağrısı hiçbirşeyim yok iştahım çok açıldı çok yemek yiyorum 1 haftada 1 kilo almışım böyle giderse doğuma kadar duba olurum şimdi 51 kiloyum ☺️😌
Betus02 nazli-3451 ben 63 le kaldım şuan 70 kilo olmuşum yiyorm herşeyi ilk limon ve kırmızi etten tiksindim şimdi onlarida yemeye başladım🤭
Betus02 sessizizleyici bende haftaya sıra alıp gideyim hemen çok farklı gebelik geciriyorm iki kızım da böyle değildim
12mommy Betus02 evet bakmıyor ben agrim sızım cok var diyip gidiyorum mecbur bakıyor sürekli normal doktora gidemeyizki