Sancılarım pazar günü öğlen 1 gibi başladı böyle hafif hafif ama diğer sancılardan farklıydı işteydim fark edince organızasyoncuyum ben işim bitip eve geldim dedim durmak yok haraket yap 😅 gelsin artık son günümüzdeydşk 39+7 ıydık sonra evi süpürdüm temizlik yaptım haraket yaptım sıcak duş aldım çok düzensiz giriyordu dedim yine yalancı sancı 2. Kez sıcak duş alıp yattım gece 2 de kuvvetli sancılarla uyandım 10 dk bir giriyordu korkup hastaneye geldik açılmam 1 cm eve geldim geri takip etmeye başladım önce 1 saatte birdi her geldiğinde yere çömeldim oturdum . Öğlen saat 2 gibi 7 dk bir düştü sancılarım ve saat 8 e kadar böyle sürdü ama sancı her geldiğinde çömelip belimi eşime üfelettim ve ıkındım çok rahatlatıyordu akşam 7.30 gibi sancılarım 3 dk ya bir düştü artık dayanamaz olmuştum acile geldik açıklık 5 cm hemen doğumHaneye yolladılar suyumu patlattılar ve 20.30 gibi açıklığım 9 cm hemen doğuma aldılar 20.40 da oğluşum doğdu bebeğin gelişi açıklık herşey o kadar sorunsuzdu ki ama malasef Bebişim dirseğini açarak gelmiş doğum sırasında karnımada bastırdıkları İÇİN yırttı bebeğim beni makatım bile yırtılmış 4 gün yatış verdiler hala taburcu olamadım bekliyorum alttan dikişte zormuş ama bebek sağlıklı ya çok şükür diyorum 🙏🥰 uzun oldu KB eğer yırtık olmazsa mükemmel bir doğumdu doğurduğunuz an ne ağrı kalıyor ne bişe 🥰😍