Beybiannesi Ymn3535 kalbini ferah tut canım 🙏 sen diyorsun zorlu bi süreçten geçmişsin o yüzden iyi düşün iyi olsun her şey 🙏 Allah’ım hiç birimizin elini boş bırakmasın 🙏
ada58 prilam hayatımı kurtardı resmen 1 hafta saatler bile geçmedi, günde 3 defa prilam alıyorum en azından kahvaltımı yapabiliyorum
Emine2222 Srkya benımde 2 hamılelıgım ilkinde hıcbrsym yokken bunda kasık agrılarım bazen mıde bulantısı ıstahlıyım ama bazı yemeklere karsı resmen tıksındım😭
ada58 gece yatmadan 2 tane sabah kalkınca 1 tane max 4 taneye izin var zaten, gebeler için tasarlanmış bi ürün.bebeğe zararı yok
zumradmr_11 asraca hayir oldukca fazla kilom var 🤦 doktorum aşırı sekilde sıkışık gelmemi istiyor muayneye kese daha rahat goruluyormus aklinizda bulunsun belki ise yarar altina kacircak derece skisik gel kese rahat gorulsun demisti
asraca zumradmr_11 tik ederim bende 6+2 yim bekliyorum az daha ama çatlıcam günler geçmiyor kan ve idrarda çıktı ama ultrason girmedim ilk kuzum geç göründü kese geç kalp atışı oldu çok sitres yapıyorum böyle daha iyi ama yinede merakım fena
zumradmr_11 asraca gec döllenmeden kaynakli gec gorulebiliyor bazen istiyosaniz 7 hafta doldugunda bir görünün 😊