Gulerdemr01 Sabahtan beri hareket etmıyo ne yapmam lazım hastaneye gitsem randevu falanda vermez doktorlar simdi sizce beklemelımıyım?
Gzmmmmmm11 Gulerdemr01 Bende aynı durumdayım hatta simdi post açtım akşama kadar beklicem 5de gidicem
Gkcdila Gulerdemr01 sakin olun her zaman hareket etmez uyuyordur. Birşeyler yiyin şekerli şeyler sola yatın bol su için
2bebe1gebe Gulerdemr01 saglik ocagina gidebilirsiniz beb boyle seyler yasadigimda gidip kalp atisina baktiriyordum bakiyorlar
Esra3890 Gulerdemr01 kadın doğum acile gidin bı söyleyin nst bağlar ultrasonda bakarlar içiniz rahat eder genelde o haftalarda çok uyuyorlar 30 dan sonrada tam tersi sürekli hareket ediyorlar 28 de bende gitmiştim hareket etmiyor diye acile nst bağladılar baktılar herşey normal bu haftalarda normal demişti doktor rahatlamıştım yoksa stres yapiyo insan git bı için rahat etsin
Gulerdemr01 Gkcdila sabahtan beri içtiğim suyun haddi hesabı yok valla bacm sağ yatym sol yatıyom düz yatıyom tık yok korktm bende :(
Gulerdemr01 Esra3890 tesekkur ederm canm 🌼💓ilk gebelgm ya panikledm Bi an hani sorabılcegm kimsede yok
Esra3890 Gulerdemr01 benim 2. Olduğu halde biliyorum normal ama yinede tatlı yedim sola yattım dürttüm akşama kadar baktım hareket yok bı göstereyim içim rahat etsin demiştim gitmiştim canm oluyo öyle nolur nolmaz insan tedirgin oluyor kafana takip stres yapcagina bı git göster acile
Aylin52 Benimki de 29 haftada sabaha kadar beni uyutmuyor başıma ağrı girdi uykusuzluktan yemediğim tekme kalmadı 😂uyuyordur annesi tatlı şeyler yere az hareket et canlanır bebişin
Suzan-mustafa55 Gulerdemr01 ters dönmüştür kuzum korkma bol su iç yan yat azda olsa oynar benim 2 günde bir aynı her doktora gittiğimde bakıyorum sırtı karnimda o yüzden hareket hissetmiyorum korkma hemen birşey olmadıysa leke ağrı yoksa hemen panikleme şu iç sola yat
Fatmaaiskiff1 Gulerdemr01 acile git benimde öyle olmuştu en kötü kalp atışını duyarsın ne yaptıysam haraket etmedi de bakıyorlar ultrasonla bide sola dönüp uzan ayaklarını havaya kaldır Tatlı bişiler ye belki o zaman haraket edebilir
Ozlem2206 Gulerdemr01 korkma canım bebekler bu haftalarda 18-20 saat uyuyolar tembellik moduna geçmiştir bazen bendede öyle oluyor ama çok paniklediysen sağlık ocağında kalp atışını dinlettiriyolar böyle durumlarda haberin olsun
Gulerdemr01 Busra2013 sağlık ocagına gittim kalp atışını dinledim 5 dkk boyunca içim rahatladı cok sukur🙏sende oyle yap kuzum
Ecem27 Kızlar karnınızın tok olduğuna emin olun ve iki bardak su içip sola yatın dinleyin. Karnınızı okşayın dürtün vs . 36.haftadayım geçen hafta benimde bebeğim hareket etmedi acile koştum ve ebe bunları dedi . Uyuyor olabilir dedi
Gulerdemr01 Kızlar hepinize coook tesekkur ediyorum gidip geldim kalp atışı benmkndn cok atıyo maşallah içim rahatladı 🙏💓Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın inşallah sağ salim kucaklarınza alırsınız tekrardan coook tesekkurler🙏🌼💓💓💓💓💓💓
asellmom Gulerdemr01 belki ediyordur ama anlamıyorsundur.. Çam sakura hastanesine yakınmısın orada kadın doğum aciline ultrason la baktırabilirsin