Gzmirmk Mrb.Ben Duygu Umut Eraslan a gitmiştim 2 3 defa.Aslında tatlı bir doktor , açıklayıcı ama bir türlü içime birşeyler sinmedi ve bıraktım kendisini..Sonra Burak Özköse ile devam ettim kendi kliniği var..Avrasya da anlaşmalı hastanesiydi.Doğumum avrasya da gerçekleşti ama doktorum dışarıdan..
Erken doğum riskim olduğumdan 1 kereye mahsus Atilla Bey e gittim.Asla memnun kalmadım evet ilgili gibi davranıyor ama korku senaryoları yazdı bana hemen.Yok gidişat kötü hemen şu tahlilleri yaptır yarışın yapılsın bugün doğum yapmadan çıkamazsın falan dedi.. Hemen kendi doktorumu aradım , Atilla beye muayene olurken kendi doktorum Halkalı da bir doğumdaydı , aciliyetim olduğundan mecbur kalmıştım Atilla Bey e gitmeye.Tek müsait doktor kendisiydi o an..
Kendi doktorum Nst istedi önce sonucunu attım , iyi 1 saat sonra kliniğe gel dedi..
Muayene etti içini rahatlattı 4 cm açıklık ile beni evime yolladı sürekli aradı mesaj attı ve ben 10 gün sonra doğum yaptım..
Atilla beye kalsaydı beni o gün direk doğurtacaktı ve bebeğim küvöze girecekti..
Allah Burak Özköse’den razı olsun bebeğim küvöze de girmedi , normal de doğurdum..
Doğumhane ebe hemşireleri gayet iyi ama odaya çıktığınızda gece personelleri aşırı ilgisiz , umursamaz.Bebek hemşiresi geldi emzirme ile ilgili eğitim verdi sözde mırıl mırıl sonra bir daha asla gelmedi..
Abuk sabuk bir muamele gördük o gece.
Eşim kavga etmişti bu yaklaşım ve tavırlarından ötürü, yeni doğmuş bebekle beni buz gibi kliması çalışmayan odada 2 saat tuttular gece vakti..Eşim ortalığı birbirine kattı ve çocuğum hapşırmaktan helak oldu doğar doğmaz.. Sonuçta herkes 4000- 4500 TL öderken ben 6500 TL ödedim ve gmreüğüm muamale berbattı..Doktorum bana kızdı neden beni haberdar etmediniz diye..Burak Özköse den çekiniyor oranın personelleri..Öyle bir talihsizlikler yaşadım.
Onun harici doğumhanede ve doğum aşamasında asla sorun yaşamadım