Maaaile Sevgiliiiii Benim de ikinci kızım bu tarihte doğacaktı ama erken doğum riskim oluştu. Doktorum o tarihe kadar bekleyemeyecek maalesef😐
MelekAlyaM Maaaile bende o tarihe almıstım 2.2.2022 ama bnmde tansıyon problemım var 26 ocakta alıncak
keremveannesi Sevgiliiiii ne kadar güzel rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip bi solukta geçsin doğsun bebiş 💛 27 Mayıs canım benim ama bi an önce doğsunda sevelim istiyoruz 😇
Rmys09 Herkesin Sezeryan tarihi 38+5 mi ya😂 doktorlar bu haftayı uygun görüyorlar sanırım benimde 5 Şubat görünüyor doğum ama 2 şubatı tutturabilir miyim acaba 😂 Bende kova burcuyum bebeğimde öyle olacak, iyidir kovalar ya 😍
Kadriye20 Bizde aldık gunumuzu 02.02.2022 🤭💙normalde 14 Şubat yazıyor ama benim ikinci sezaryanim olacak 38+3te doğmuş olacak nasipse🤲
Nslhnfdn Sevgiliiiii Bana da aynı tarihi verdi doktor. Bu hafta gidicem bir aksilik yoksa 38. Hafta bitmeye yakın oluyor
Gunce35 Sevgiliiiii ben de bu tarihi çok istiyordum şimdi erken gelmesin diye kontrol altındayım 😞 sağlıkls gelsin bebeğiniz 🤍🤲🏻
zynpada Sevgiliiiii benim doktorum gün vermiyo, doğum dalgaları başlayınca gelirsin alırız diyor. Bebek kendini hazır hissedince 😅 ay bu bana sezaryen deyip deyip normal doğurtacak diye korkuyorum
Tugbamete Sevgiliiiii normalde bizimde 02.02 di ama sağlık durumundan dolayı bu perşembeye gün aldık bakalım 20.01 olcak nasipse 🥰
OzgeC nazli-3451 kaç haftalık hamilesinizz benim de doğumumu o tarihe söyledi doktor benim 2. Bebeğim ve sezeryan olacak gerçi
Deletedmom_33 Sevgiliiiii Bizimde net değil sezeryan görünüyor ama 02.02 henüz 36. Hafta yaptığı için sanmıyorum olacağını eğer kesisn sezeryan ve 38.hafta olacaksa 12.02.2022 düşünüyorum bende ☺️