Fulyaaa1 Anneoluyorummmm 30 da bebek baş geliş döneceğini sanmıyorum bir aksilik çıkmazsa normal dedi ama son ana kadar belli olmaz bence mecbur sezeryen olmadıkça bilemiyorsun normalden o an sezeryene dönen de var
ezgi0901 Anneoluyorummmm doktora geçen hafta yani 34. Haftada gittim. Çatı muaynesinden sonra normal doğum olup olamayacağını konuşuruz dedi. Çatı muaynesi de genelde 37 de falan yapılıyor gördüğüm kadarıyla, yani sanırım baya geç belli oluyor
Ilkmeyvem Anneoluyorummmm plesanta durumunuzda sorun yoksa çatıdan sonra belli olur son 2 ay kala gibi çatı muayenesi oluyor şeker ve tansiyon gibi sorun da olmazsa tabi
Deletedmom623737 Anneoluyorummmm Neyini soracağım ki canım çatı muanesinden sonra belli olur her şey zaten
Fulyaaa1 Anneoluyorummmm biz konuştuk aslında dediğim gibi en azından bi kaç hafta sonra bebeğin nasıl pozisyon aldığını sorabilirsin bana dönmez dedi burda son ana kadar dönen var bilmedim ki herkesin yapısına göre değişiyor mu acaba bu durum
Ilkmeyvem Anneoluyorummmm öğrenemezsin canım bebeğin pozisyonu son anda bile değişiyor benim de gebelik şekerim çıktı sürekli açlık tokluk ölçüyorum 🤦🏻♀️ 28 Haftayız
Hzlkaya Anneoluyorummmm 37den sonra konuşuluyor bu konu çatı muayenesi yapıyo bebeğin pozisyonuna bakıyor ona göre yol çiziyor 😊
Acemianne__ Anneoluyorummmm benimki 38 de çatı muayenesi yapıcam dedi. Erken yapmıyolar genelde doğumu tetiklemesin diye. Erken öğrenenler sezaryen olanlar. Onlar ilk doğumu sezaryen oldugu icin normal yapmıyolar :)