gizemkrgzl Eşim kamuda çalışıyor ve özel hastanelerde %25 indirimi var ama doğumda geçerli oluyor mu acaba bilen biri var mı telefonla aradığımda bilgi vermediler 😊
melekimserra gizemkrgzl ben kamuda çalışıyorum ama maalesef öyle bişey yok denildi hastaneden hastaneye değişiyor galiba
Cotanakk gizemkrgzl her hastanenin her kuruma indirimi olmuyor hastanelerin internet sitelerinde anlaşmalı kurumlar diye gösteriliyor anlaşması olan kurum kuruluşlar ya da direk hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz
Bernako gizemkrgzl doğuma fiyatları genelde standart oluyordu. Ameliyatlarda hastane kâr yapar ama doğumlarda SgKnın uyguladığı fiyat tarifeleri geçerlidir o yüzden hastane doğumlarda kamu kuruluş indirimi yapmıyorlar.
muallimehanimmom5 gizemkrgzl hastaneye gidip bizzat bilgiyi alın eşinizin sendikası ile anlaşmalı ise mutlaka indirim yapılır hem muayene tahliller felan hemde doğumda bende kamuda çalışıyorum %15 indirimli doğumumu yapmıştım.
gizemkrgzl Cotanakk normal indirim var ben sadece doğum için sormuştum hastane bilgi vermedi aradığımda teşekkürler 😊
Cotanakk gizemkrgzl anladım benim eşim de kamuda çalışıyor medicananın indirimi vardı mesela ama çok azdı doğumda da geçerliydi
lunam gizemkrgzl sendikanın hangi hastaneyle nasıl anlaştığına bağlı. benim üye olduğum sendika gittiğim hastaneyle hem muayenede hem doğumda vs indirimli olacak şekilde anlaşmış mesela.
denizvebulut gizemkrgzl Bende ilk doğumunda sendikanın anlaşmalı Hastanesi’ne gidiyordum. Kontrol muayenelerinde indirim oluyordu ancak doğumda geçerli olmadı indirim.
Hilalbasak gizemkrgzl canim bende ozelde ogretmenim ama kadrom ve atamam yapildugi icin hastahanede indirimlerden faydalanuyorum.Bu indirimler sadece muayene ve nst icin gecerliydi ama maleliyat gibi durumlarda indirim yapilmiyor hicbirsekilde dedi.