Gamzeates eymeninannesii hahaha evet 9 Ay da ikiz bebek gibi gezeriz neyse karın bebişe alıştı bence sanırım sizin de ikinci bebeğiniz yer yaptı ondandır 🙈😛
eymeninannesii Gamzeates evet 2 ci gebeliğim ben ondan bu kadar çıktığını düşünüyorum zaten önceden de göbeğim vardı da bu kadar değildi
Gamzeates eymeninannesii sağlıklı olsunlar inşallah ben de çıktığında inanamadım cunku ilk hamileliğim de 19.hafta da çıkmıştı karnım
Deletedmom10846 Gamzeates benim de öncekinde çok sonra çıkmıştı karnım bunda şimdiden monttan belli oluyor
Zeyna27 tazebiranne_hg04 ilkim 20. Haftada erken doğumla bebeğimi kaybettim bu ikinci Allah nasip ederse inşallah
Gamzeates Deletedmom10846 dimii ikinci de böyle oluyor hatta yüz üstü yatıyordum şimdi artık rahatsız oluyorum yatamıyorum 🤦♀️ ilk hamileliğim de dolmuşa falan bindiğim de yer versinler diye öne çıkarırdım karnımı 😂 bunda gerek kalmıycak galiba 😂
Deletedmom10846 Gamzeates 😂 ilkinde dolmuşta yer vermişlerdi bana da bi gün hamileyim diye çok şaşırmıştım belli oluyor mu artık diye😃 bir aya yer verirler sanırım bu hızla büyürse😃