AyglGrbz Gunaydin anneler. Bi konuda cok kararsizim ikisini de tavsiye eden cok hangisini alsam bilemedim. Dogumum ekimde hangisi daha kullanisli olabilir depend mi baby&me lohusa pedimi. Kesinlikle normal dogum istiyorum terslik olurda sezeryan olursam depend dikislere gelirmi. Yoksa her ikisini de almalimiyim?
Aysnismail AyglGrbz ben ikisinide aldim canim zaten ped 10 lira depend de 23 liramu neydi en azindan aklimda kalmasin bu arada dependi alir almaz denedim yuksek boy kilot gibi dikislere gelmez
Birglbiray Ya bende depend düşünüyorum ama boyut konusunda karar veremedim 54 kiloyum bende hngisi olur bilemedim
PasaninAnnesi Bende dün ebebekten siparis verdim büyük boy aldim kucuk olup sıkmasındansa büyük olsun dedim ebebekte uygun hepsiburada da baktim ilk orda iki katiydi nerdeyse bende ebebekten verdim siparisini
Ilknur911 AyglGrbz Bende hem depend hem normal ped almıştım sezeryan olduğum için dependi kullanamadım doktorum gördü hemen yırttı yanlardan terleme yapar dikişin açılır normal ped kullan dedi
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ben alirken dikkat etmemisim orta boy almisim. 30 haftalik hamileyim suan 82 kiloyum😞😞 aldigim dependi bi deniyim dedim. Oldu bana ama sıktı biraz. O yuzden buyuk boy aldim. 50 lerde kilosu olanlar orta boy alsn bence yeterli olur.
AyglGrbz Ben bu gun baby&me pedin aldim baya kullanisli gibi ic camasiriyla kullaniliyo normal ped gibi baya guzel biseye benziyo, depend kalmamisdi ben gittiyim ebebekte. Sanirim ped isimi gorucek 😊