Gunes00mavi 28+1 günlük hamileyim normalde bebeğim çok hareket ediyordu ama dün akşamdan bu saate etmedi endişeleniyorum acaba kuruntu mu yapıyorum
Bebiscann Gunes00mavi canım şimdi hemen şekerli bişeyler iç ve soluna doğru uzan elinle karnını yavaş yavaş okşa bakalım hareket edecek mi
Annekuzusu_0 Gunes00mavi benimkide 21 benimkide birgün çok hareketli birgün az hareketli oluyo ama sol yanıma yattığımda daha çok seviyo sanki
mucizegebelik6 Gunes00mavi burda genelde 28 haftada cok duyuyorum hareket azlığı. Acaba bu hafta daha cok kilo aldığı icin mi oluyor ki
Rabia-unl Çikolata meyve yiyin su için ve sağ yada sol tarafınıza yatın hareket eder merak etmeyin :)
Rabia-unl Gunes00mavi inşallah hareket eder merak etme bana da oluyordu sakin ol baktın ki hissedemiyorsun doktoruna görünürsün 🌼
Rabia-unl Gunes00mavi çok şükür 💕sizin yorgunluk durumunuza göre değişiyor bebeğin hareketi. Mesela ben ne zaman kötü bir gün geçirsem stresli üzüntülü ertesi gün hiç.hareket etmiyor onlar da hissediyor herşeyi
Gunes00mavi mucizegebelik6 evet bende hep okuyordum burda benimki hareketli çok şükür diyordum ama benim de başıma geldi malesef