Miramerve Deletedmom_289 çok şükür gelişimi önden gidiyor dedi doktor kilolu olursa sezeryan olur gibi bir şey demedi hiç hayırlısı olur inşallah 😊
Busra5106 Melek1111 ama kucuk olsalar doktor soylerdi heralde iyi beslen diye ben bunayabkadar 6 kilo aldim siz kac kilo aldiniz
Melek1111 Busra5106 doktor söyledi bana zaten küçük diye 10 gün geride kalmış dedi .14 kilo aldım ben ama bebeğe çok gitmedi sanırım
Deletedmom_289 Canselyaren inşallah engel olmaz zaten ya son aylarda ya kilo alıyormuş ya da dengeliyormuş öyle diyorlar
Busra5106 Melek1111 devletmi özelmi sizinki ben benimki devlet 25 haftalikken gitmistim bide 750vgram demisti 28 de 960 dedi zayif diye aciklama yapmadi devlette ilgilenmiyorlar zaten
Ecegunes Deletedmom_289 28+5 de 1250 dendi bana normalde geri geriliyordu hep bir hafta 1250 ye doktor tam haftasını yakalamış bu ortalama dedi
Deletedmom_289 Ecegunes evet ortalama o haftalarda 1200 gram olması gerekiyor canım sağlıkla gelsinler
Suzan-mustafa55 Deletedmom_289 ya deme öyle 29 haftanın ilk günü 1550 gram dedi benim balima doktor ben hala az olduğunu düşünüyorum doktorum önde falan demedi sağlık odağındaki ebe en fazla 3500 doğar oda iyi dedi sağlıklı olsunlar nasıl dogurdugumun bir önemi yok
Melek1111 Busra5106 :15 gün öncesinde de devlete gitmiştim o hiç yorum yapmamıştı uyumlu haftasyla demişti çok ilgisiz bir doktrdu zaten
Suzan-mustafa55 Zzehra55 kuzum sen biraz azalır ama en kötü ihtimal 5 haftan var 4 kiloyu geçer bebeğin kilolu olması sağlıklı olacaklar anlamına gelmiyor tabiki rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Suzan-mustafa55 Deletedmom_289 değil 38 de 39 da doğuma girsen iyi bence 36 bittikten sonraki doğumlar normal süreç sayiliyor
Deletedmom_289 Suzan-mustafa55 haklısın da bazı doktorlar rahim kasılmasını başlattığını söylüyor Eger kilosu da yeterli değilse 36da kuveze giren bebekler de var
FDM220 Suzan-mustafa55 sağlıklı olsunda kilonun önemi yok aslında bende fazla diye korkuyorum inşallah sorun olmaz
Suzan-mustafa55 Polenpolen52 normal bebeğin Erkekmi kuzum birde beslenmeme dk et ben 25 haftaya kadar halsizdim tek başına banyo bile yapamaz yorulursun meğersem kan akışının vitaminin çoğu bebeğe gittiği için enerji kalmıyormuş bana pekmez tüket kuzum