Hayallerim95 Geçen e bebekten baby me marka bez aldım ama 2 paket 1 numara ve yeni doğan olarak şimdi yine almak istiyorum ama yine aynı numaramı alayım bu yeni doğan bezler tahminen ne kadar kullanılıyor tecrübeli bilen anneler yardımcı olabilir mi?
Livaninannesi Hayallerim95 Canm bnm ilk bebegimde sadece 2 paket 40li 1 no bez kullanmıştım sonra 2 noya geçtim 1 no fazla alma 2 al alacaksan
Fasulyem2 Hayallerim95 bence aldıklarım yeterli bebeğine pişik veya alerji yapabilir şimdiden stoklama bez doğumdan sonra bittikçe al markadan emin olunca
AnnesivePoncik Hayallerim95 bebeklerde günlük bez 10 adet gibi kullanılıyor. Çok fazla yeni doğan almamani tavsiye ederim onun yerine 2 numara alabilirsin
Elfcm Hayallerim95 İkiz bebeklerime 420 adet 1 numara 320 adet 2 numara stoklamistim 1 numaradan sadece 84 tanesi kaldi elimde 2 numaranın tamamani bitirdim 1 pakette ekstra dan alip 3 numaraya geçiş yaptık. Artik stoklamiyrm çünkü birden büyüyorlar 😊 birde bebeğin doğmuş olduğu kilo da önemli bir bebegim 3 kilo ustuydu 2 numaraya cabuk gecti bir bebegim 2800 falandi o 1 hafta sonra anca geçti 2 numaraya.
Hayallerim95 Fasulyem2 evet bende alma taraftarı değildim ama şuan maddi açıdan biraz sıkıntıy girdik yani ev sahibi bizi evden çıkarıyor mecbur bi ev bulduk eski oraya biraz tadilat işi girdi doğumumda martta eşimde alabildiklerini şimdiden al sonra zorlanmayalım deyince bende alayım dedim 😕 Genelde bez yorumlarında da pişik yapmıyor yazmışlar bi kaç tanıdığımda onu önerdi
Hayallerim95 AnnesivePoncik yani bende şuan 100 lü var o tahminen 2 hafta gitse sınra 2 ye mi geçiliyor direk
Fasulyem2 Hayallerim95 anladım canım Allah bi an önce feraha çıkmanızı nasip etsin. O zaman al tabi 2 paket falan 1 al gerisini 2 al çok çabuk büyüyolar.
AnnesivePoncik Hayallerim95 bebek kilosuna göre alabilirsiniz. Ben 1 paket 1 numara ve 1 paket 2 numara aldım. Çevremdeki annelere sorduğumda aynı cevabı aldım. İlk nuamra bezler elde çok kalıyor.
Mihriballim Bebeğin doğum kilosuyla.alakali bı durum bu ben 2 paket 1 numara 4 paket 2 numara 9 paket 3 numara aldım