Merve098 Kızlar kızıma hamileyken daha cinsiyetini bilmiyorken rüyamda kız bebek doğurduğumu ve adını Asel koyduğumu gördüm anlamlı isim olduğu için de koydum şu anda oğluma hamileyim aynı şekilde daha cinsiyeti bilmiyorken rüyamda Ömer isminde bebek gördüm sizce koymalımıyım Ömer ismini sevmediğim için koymak istemiyorum ama herkes koymam gerektiğini söylüyor
Merro Merve098 ömer çok gğzel bi isim ve anlamlı hz ömerin hayatını dinlersen belki fikrin değişir🌸 ömer ali yada ömer yağız gibi yanına bi isim ekleyip farklılaiiştırabilirsin 🌸🧿
Bebiscann Merve098 rüyada görülen isim konulacak diye bişet yok canım bende rüyamda melik gördüm ama başka isim koyduk
Ceyduygu Merve098 Ben rüyalara inanıyorum yeriniz de olsam koyardım. Ömer ismi çok güzel zaten içinize sinmezse bir isim daha ekleyin yanına
Maaaile Hamilelikte bilinçaltimizda sürekli cinsiyet,isim,doğum var. Böyle rüyalar görmek bence çok normal. Koymak zorunda değilsiniz bana kalırsa :)
Merve098 @Merro ben Aydın ismini koyacağım babamın adı ve çocukluğumda beri hayalim babamın ismini koymak Aydın Ömer’i de yakıştırmıyorum anlamlı isim evet ama hoşuma gitmiyor nedense
Merro Merve098 yani genelde insanlar rüyadan etkilenip koyuyolar ben hep oyle duydum ama koymassan bişi olur mu sanmam ama sanki bebek ismini kendı belirlemiş gibi gelıyo bana sanki sanada rüyada mâlum olmuş gibi 🤷🏼♀️ Bu konuda bilgili birine danış kafanda soru işareti kalmasın 🤍🌸