Esrayprk Gebeliğimin 8+2deyim fakat iki gündür bir kasık agrım var doktora gittim çocuk gayet iyi dedi. Acaba kasık agrısı adet zamanım diyemi oluyor yoksa başka doktorada gitmelimiyim acaba
kahvesever__ Esrayprk kaşık agrısı normal canım o aylarda bebek Rahime yerleşiyor o yüzden kaşık agrısı oluyor doktor öyle demişti ilk zamanlar bende çok çektim
elifbzdmr28 Esrayprk bnde dokuz haftaligim canım ogrendigimden beri kasık ağrım var doktor rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi bana normalmiş yani
kahvesever__ Esrayprk ha doktoruna sordun mu agrıyorsa normal de sızlıyorsa belki enfeksiyon olabilir oda agrı yapıyordur
Esrayprk Leselis evet bendede bel agrısı ve kasık var demekki bu zamanda normalmiş bende tedirgin oluyorum
kubrakaburga Çok normal. Uykumdan uyandırıyodu beni. Hatta kalkıp tuvalette oturduğum zamanlar oluyordu 10-15 dk ancak öyle rahatlıyordum. Korkmanıza gerek yok :)
Srfe_01 Benımde 2 gebelık ılk sezeryan 11 yıl gectı 12+3 gunluk hamıleyım fakat sezeryan dikişlerım yanıyo mu sizlıyomu degısık bı sızlama var neden olur kı