Kzehra Merhaba kizlar sonunda bende buraya dogum hikayemi yaziyorum 32 haftalik minik 3 tane mucize dunyaya getirdim 14 agustos sali gunu saat 16.57 16.58 16.59 da sirayla hepsi dunya ya geldiler cok sukur. Cok zorlu bi hamilelik sureci gecirdim hep bi korku hep bisey olacak endişesiyle malum 3 cocuk tasimak hicte kolay degil çoğul gebeliklerin riskleri saymakla bitmiyor ama bunu veren ŕabbim oyle bi sabrini veriyorki herseysin ustesinden geliyosun. Benim en buyuk destekcim kocam oldu hersekilde yanimdaydi ve bana hep guc verdi bizde sag salim bugunlere getirdik bebeklerimizi. Hic bir belirti yokken doktor kontrolumuz vardi 15.30 da bense esimin isten gelmesini bekliyordum ama benim prenseslerim 13.30 da suyumun aniden gelmesiyle kontrolu biraz one cektiler hemen esimi arayip gelmesini soyledim bu arada kayinvalidemi de aradim gorumcemle ikisi de yakinlar zaten apar topar onlarda geldi sonra annemi aradim oda memlekettwn hemen atlayip geldi tabi biz 14.00 gibi hastene yolundaydık doktorumla konustum bizi bekliyordu zaten gider gitmez aldi beni muayene etti 1cm acilmam olmus suyum zaten geliyor hemen 16.30 da ameliyata aldilar spinal anesteziyle ameliyat oldum cok sukur meleklerime kavustum saglik durumlari iyi ama kucuk olduklari icin kuvezdeler suan bzde bekliyoruz rabbim herkse nasip etsin oyle guzel bi duygu ki anlamam her kadinin yasamasi gereken en guzel an.