canimbeybimmm Merhaba güzel anneler. 17+4 olduk bugün ama daha hareket ve bir tepki hissetmedim. Kimisi 20. Haftada başladığını söylüyor ama insan da meraklanmıyor değil. Siz de durumlar nasıl ?😇
Merveecelikk canimbeybimmm ben 20+1 im. Kıpırtılarını hissedebiliyorum ama henüz dışardan görülmüyorr ya da elimi koyduğumda da hissetmiyorum. Sadece içimde ufak ufak kıpırtı
Sumiire canimbeybimmm sabret güzel anne ben 20 de hissettim bende o haftalarda bunalıma girmiştim niye hissedemiyorum diye ağlamalarım olmuştu her insan vücudu bir değil birde kilonuz varsa oda etkiliyo ☺️
Biyiklikedi canimbeybimmm Sizinle aynıyız 17+4 benim de. 2 gün önce elim karnımda iken çok minik birleyler hissettim. Belli belirsiz. Ama daha erken olduğunu söylüyor herkes.
canimbeybimmm Sumiire aslında zayıf biriyim ama belki spor yaptığım için karın kaslarım sıkıdır diyorum artık. Onlar sağlıklı olsun da geç hissedelim 🙏🏻❤️
Drya55 canimbeybimmm bende 20 den sonra hissettim canım seni anlayabiliyorum o zmaana kadar arada bende post acip soruyordum
bireylulmeselesii canimbeybimmm canimbeybimmm benim 20 ye girdigim hafta başladı. Sonra bariz hissediyorsun zaten :)