Ebrudrgt Başım yuzum gozum agzım cok fenayım yataktan kalkamıyorum kızlar yemek zor yıyorum gozlerımı acamıyorm boyle olan varmı naptınz nasıl gecer Allah aşkına yaa😢 belim sırtımda cok fena ama başım apayrı birşey yani. Yok boyle bir ağrııııı😥😥
guldenbayat Ebrudrgt sürekli sade nescafe iç canım . Ağrı kesici kullanıyorsundur zaten biraz iyi gibi hissettiğinde olabildiğince evin içinde yürü . Elinde değil ama yattıkça daha çok ağrın olacaktır ..
iremss Ebrudrgt bol kahve bitter çikolata tüket ağrı kesici ne kullanıyosun kesmiyosa serum taktr veya iğne olmaya git
Ebrudrgt guldenbayat agrı kesici parol verdiler ya. Basım boyleyken yuryemıyorm normalde yuruyorum da kafamı kaldıramıyorum boyle 😢😢
ebruu19 Ebrudrgt ben tam 1 hafta o ağrı hiç geçmeden yaşadım en son mr çekilcektim artık bşy mi var diye meğer belden uyuşturmalarda oluyomuş..
iremss Ebrudrgt bana geralgine-k. Diye bi ilç vermşlerdi kesiyodu, bi de dikloron mu ne iğne var ondan yapınca o da etkiliydi doktorunuza danışın
Maaaile Ebrudrgt Parol asla fayda etmiyor o agriya. Dayanamiyorsaniz acile gidin orda daha etkili ilac veriyorlar. Aynisini yasadim kafami tutamiyordum,ameliyat ağrısından zor gelmişti o agri.
Ebrudrgt Maaaile evet ya parol hıc ıyı degıl yanı bu agrı bıseye benzemıyo dıkıslerın agrısı bıle dha hafıf yani bundan cok kotu. Baska ılac verselermıs madem Hastanede de kotuydum yanı salaklar ya
yyagmurrsenn Ebrudrgt bel ve sırt biraz bebişi yanlış taşımaktan emzirirken yanlış oturmaktan da kaynaklanıyor bende aynı şeyi cekiyorum ama dinlenip düzgün pozisyona geçince agrı hafifliyor. Baş ağrısı icin bol su ve bol nescafe. Cok işe yarıyor
Ebrudrgt yyagmurrsenn bana sankı kahve nescafe fşanda iyi gelmiyor gibi ya. Siz agrı kesici ne kullandınız
yyagmurrsenn Ebrudrgt parol kullandım ama benim ameliyat agrımdan baska bir baş agrım vs olmadı. Suan 27 günlüğüz spinal yeri ve omuzlarım ağrıyor. O da sürekli egiliyorum alt alırken emzirirken kamburumsu oturuyorum ondan sonra basladı simdi düzelttikçe hafifliyor
bidiginannesi Ebrudrgt doktorunuzdan kafeinli bir ağrı kesici reçete etmesini isteyin. Bol su için, filtre kahve ve espresso gibi bol kafeinli içecekler tüketin. Umarım bir an önce geçer 🙏🏻