Deletedmom_289 Kızlar çatı muayenesini kaçıncı haftada oldunuz bügün doktor 36. Haftada yapacağını soyledi merak ettim bana erken gibi geldi sanki ya
Tubamommy Deletedmom_289 bebeğin duruma göre değişiyor cnm bana da 37 haftada yapmışlardı rahim ağzı yumuşaklığı var 2 cm açıklık var demişti 38 hafta 6 cm açılmayla suni sancı ile normal doğum yapmıştım
Yalcnnaysgll Deletedmom_289 ilk gebeliğimde 38. Haftada yaptı canım ama nişanım gelmişti benim açıklık var mı ona bakmak için
Deletedmom_289 mmerwe35 bence geç degil bazı doktorlar doğum başlayana kadar yapmıyormuş cunku rahim kaslarını uyarıyormuş diye duydum
Deletedmom_289 Tubamommy ben daha :29, haftalığım ama doktor 36 da yapıyorum dedi bakalım bende ne cıkacak
Deletedmom_289 Yalcnnaysgll nişan geldikten sonra çok normal ya gelmiş olup yapsa iui zaten de yaptıktan sonra gelip hemen doğuranları duydum biraz korktum
Deletedmom_289 cahillesohbetikestim iyi canım hayırlısı olsun hepimiz için bence 37-38 gibi yapılmalı ben normal istiyorum acaba o yüzden mi 36 da yapıyor anlamadım ki
cahillesohbetikestim Deletedmom_289 her doktorun muayene şekli düşüncesi sıklığı farklı oluyor bende anlamadım 🤭🤷♀️
Deletedmom_289 Aselinkooo anladım canım her doktor değişik zamanlarda bakıyor o zaman kimi hiç bakmıyormuş