Smilend Kızlar sancılar diyelim 5 dk ya düştü sonra kaç saatimiz vardır 👶🏻 Biliyorum eminim saçma gelecek tecrübeli annelerden kendi yaşadıklarını sormak istiyorum. Gideceğim hastane 1-1,5 saat uzaklıkta 😌
aysetsch Smilend ben de merak ediyordum bunu. Çünkü duş vs almak hazır olmak istiyorum. Park edeyim bari şuraya😁
Morvy Smilend şöyle söyleyeyim benim sancılarım bir anda başldı gece 2 de 10 dk da bir geliyordu 24 saat sonra doğurdum ama herkesin süreci farklı oluyor tabi☺️
Limonveannesii Smilend Normal doğumun doğum süreci 4 cm açıklık ve 10 dk 3 defa gelen 25 ile 50 sn arasında süren sancılar varsa doğum başlamış sayılır. Bu süreçten sonrası için konuşulabilir ve her saatte ortalama 1 cm açıklık oluşur ve normal doğum süreci ilk gebelik için ortalama 6 saat gibi bir süreçtir demişti bir doktor canlı yayında her gebelikte elbette farklıdır ama genel ve ortalama bu şekilde konuşuldu
-Bal123- Smilend aysetsch Doğum kişiden kişiye değişir benim sancım sabah 10 da başladı ertesi gün sabah 7 de doğurdum doktor 1 saatede dogurabilirsin 4 saatede belki 2-3 günde cekebilirsin demisti
Serpilikra Bu kişiden kişiye değişir o kadar uzun yolun varsa daha erken cikmakta fayda var bence hem sen yolda çok zorlanirsin hemde dogum gerçekleşebilir belki
busra5501 Smilend Benim hastanedemde 1.45 dakka mesafede çok geriyor bu durum beni. 36 haftalık hamileyim 37+6 da geçeceğim 38 inin sonlarında planlı sezeryan istedik. O zamana kadar suyum sancım vs gelir yetişemem diye korkuyorum ama doktorum ilk doğum olunca bide öle kolay değil su gelse 24 saatin var sancın başlasa 6saatşn var dedi rahatladım. Ama tabi bunlardan herhangi bişi olunca hemen çık gel bekleme dedi
Smilend Sırf bu süreyi planlayamazsam diye sezaryen bile düşünmeye başladım:( gereksiz endişe mi bilmiyorum bu aralar kafaya takacak çok şey buluyorum
busra5501 Smilend vallahi size fikir vermek benim haddime değil ama ben bekarlık zamanından beri normal doğum istemeyen biriydim. Aşırı korkularım var 36 haftalık oldum daha vajinal muane ömrümde olmadım. Bu durumlar beni aşırı geriyor. O yüzden planlı sezeryan istedim. Hastanede uzak olunca son haftada da stresten tansiyonum yükselmeler oldu sezeryan benim ve bebeğim için en sağlıklısı olacaktır. Şu an sezeryan da çok zor olmuyor hem dikişler estetik hem aynı gün ayaklandı tüm arkadaslarım. Rabbim gönlünüze göre sağlıklısı nı versin
Smilend busra5501 valla bilemiyorum ki belki de ben de o kararı alcam sonunda😅 dr um çook normal doğumcu 😌 onun da etkisi var tabi sağlıkla gelsinde nasıl gelirse artık 🧿👶🏻
SutlacimiYedimmiBen Smilend canim o değişir kiminin 5 dkda bir gelr 1cm tek acilma olur kiminin 5dk bir gelir tam acilmasi vardir
Mihribancglr Smilend Herkezde farklı olur benim sancım dakikada bire düştü saat 11:30’da hastaneye gittim 18:40’da doğum yaptım 🥰