Fnen Kızlar selam gelen zamlardan sonra hastaneye giden oldu mu, takipli hastalara eski fiyat diyorlardı eski fiyattan mı devam ettiniz?
Zeysezer Fnen yeni fiyattan muayene oldum bende. Doğum için şubata kalırsa yeni fiyat Ocak içinde Doğarsa eski fiyat demişlerdi umarım Ocak bitmeden doğar😬
Deletedmom_33 Fnen Esra hocaya gidiyorum 185′den 250 oldu muayene. Nst de 50 den 75 toplam 315 verdim
Nazmel Fnen canım ben sordum bebiş eğer şubata kadar doğarsa doğum ücreti eski ücret olacak. Ama muaneyi zamlı ödemeye başladık bu hafta. Muayene ücretinde yardımcı olmuyorlar. Doktorunuz kim?
Fnen Gul6152 peki çok teşekkür ederim, zam gelmeden önce takipli hastalara eski fiyat diyorlardı da :(
Fnen Deletedmom_33 ocağımıza incir ağacı dikecez bu gidişle 😂 normal doğum ne kadar oldu biliyor musunuz
Deletedmom_33 Fnen Kesinleşir ise ay sonu alacağım doğum fiyatını a.sanirim 1000-1500 TL zam gelmiş onlara da net bilgim yok
nilaysnmaz Merhaba, bende Pendik medipole gidiyorum 30.haftamdayım. Sizler hangi doktorlara gidiyorsunuz memnuniyetiniz nedir? Ben Saadet Ünsal’a gidiyorum
nilaysnmaz Güncellenen doğum fiyatları da şu şekilde; Normal:3800 Zorunlu Sezeryan:4800 İsteğe bağlı sezeryan:6800
Hasretbzk Pendik Kart başvurusu yapabilirsiniz medipolde ve Pendik civarı bir kaç hastanede geçerli %20 indirim hakkınız oluyor. Bende burada bir arkadaşın yorumunu görüp hemen Pendik Kart edindim medipolde muayene ve testlerde indirim yapıldı bilginiz olsun.
Tuanacam Hasretbzk merhaba bu güzel bilgi için teşekkür ederim bu kartı herkese veriyorlar mı bir de nasıl alabilirim acaba bahsedebilir misiniz?
Hasretbzk Tuanacam Evet herkes alabiliyor İnternet üzerinden pendikkart başvurusu yazın oradan başvurunuzu yapıp pendikte belirli teslim noktalarından hemen kartınızı alabiliyorsunuz. Ben hemen başvurduğum gün pencere cafeden teslim almıştım, sizde oradan teslim alabilirsiniz. Anlaşmalı hastanelerde indirim oluyor böyle bir dönemde ufak bir indirim bile iş görür diye düşünüyorum yardımcı olabildiysem ne mutlu 💙