Ftm_Umay Acıbadem’e gidiyorum özel sağlık sigortasına geçiş yapmayı düşünüyorum aranızda yaptıran varsa yazabilir mi??
Helink Ftm_Umay bankacıyım özel sağlık sigortam bankam tarafından yaptırılmıştı Acıbadem’e gidiyorum öncelikle allianz sigorta doğum teminatli hamile kalmadan 1 yil önce Anadolu hayat iste 6 ay önce yaptırman durumunda karşılıyor bilginize
Bernako Ftm_Umay benim var hem acıbadem , hem demirhayat. Acıbadem ayakta (gebelik teminatı yok) demirhayat 20 haftalıkken yaptırmıştım. Gebeyken yaptırabileceğiniz iki özel sigorta var demirhayat iki can poliçesi , sompo ama acıbademde geçerliliği yok 🍃
Ozge2441 Ftm_Umay demir hayat sigortam var hamile kaldıktan sonra yaptırdım hiç bir sıkıntı yok smdilik 4 lü tarama ve epidural iğne karşılamıyor sadece çok. Memnunum
Nihanus Ftm_Umay hamile kalmadan önce 1 yıllık sigortanız yoksa ve hamşlelik ekstra sigortaya giriyor yaptırmadıysanız gebelik muayene ve doğum ücretlerini kapsamıyor. Bizim axa sigortamız ilk çocuğumuz doğduktan sonra yaptırdık hem ona hem bana zaten tek bebeğe yapılmıyor. Sizi geçtim bebeğe kesin kesin yapın şimdi 2. Olacak nasipse onuda dahil edeceğiz inşallah çünkü bebekler doğduktan sonra müthiş doktor muayenesi oluyor ve ücretler çok çılgın maalesef heleki tahliller inanılma yüksek zaten 2 tahlilde bizim sigorta parası çıkmıştı oğlanda 😅
[silindi] Senanury hepsi hamilelikten 1 yıl önce yaptırmanızı istemiyor, öyle bir genelleme yok artık
Ftm_Umay Helink allianz Helink allianz tamamlayıcı sigortam vardı benim de..Çalıştığım kurumdan özel sağlık sigortasına geçiş yaptım ben de..Henüz onaylanmadı merakımdan sormak istedim..Doğumda ücret verdiniz mi ekstra?
Mihriballim Özel sağlık sigortam var fakat son anda olmuyor hamile kalmadan minimum bir yıl önce yada Altı ay önce yaptırmaniz gerekiyor kapsamaz şuan bildiğim kadarıyla
Ftm_Umay Mihriballim çalıştığım kurumdan geçen arkadaşlarım olmuş önceki yıllarda olur dediler ama ben de tam emin değilim 🤨 İnşallah olur
ada58 özel sağlık sigortam var ancak hamile kalmadan önce yaptırmanız gerekiyor ki karşılasın. yalnız sadece hamilelik ve doğumu kapsayan paketler vamış acıbadem ve anadolu sigortada hamileyseniz öyle bi sigorta yaptırabilirsiniz.
EbruErdi Demir hayat sigorta doğuma 1 ay kala bile yapılabiliyor. Daha öncesinden yaptırmanız zorunlu değil. Araştırabilirsiniz güzel bir sigorta
Helink Ftm_Umay merhaba bazı bankalar doğum ücretini muayenede dahil teminattan düşüyor ama bana bankam 10.500 doğum teminatı ve muayahenede %20 ödeme bana aitti Acıbadem sigorta benim Acıbadem hastanesinde doğum 13.800 ben ödeyeceğim geri kalanını benim özel sağlık sigortamdan eşim ve çocuğum da aynı teminatlari yararlanıyor
Ftm_Umay Helink geçen kontrolümde sgk üzerinden sorduğumda 9.200₺ dedi eskişehir Acıbadem..Özel sağlık sigortasına geçiş yapmadığımdan onu soramadım ne kadar olacak diye geçiş yapıldıktan sonra bilgilendirme yapacaklarını söylediler..
Helink Ftm_Umay 2022 fiyatlama için bana dediğin fiyatı verdi güncellenmiş hali Adana Acıbadem benim de
EbruErdi EdizEliz en son 2021 fiyatı vardı bende 7-8 bin TL idi. 2022 fiyatını bilmiyorum şuanda isterseniz arayıp öğrenin güncel fiyatını
Ftm_Umay EdizEliz Çalıştığım kurumdan özel sağlık sigortası yaptırdım 1 yıllık..Aylık benden 300 ₺ kesinti olucak 1 yıl boyunca..3600₺ 1 yıl içinde ödemiş olucam.. Gittiğim muayenelerde sadece 65₺ vericekmişim doğumu da karşılıyor yaptırdığım sigorta ekstra para vermiycem bi daha..1 yıl boyunca da bu sigortadan yararlanabileceğim..Hesaplayıp düşününce mantıklı geldi baya normalde 9 küsür para verecektim doğum için artı bi de her muayene için 290₺ vercektim..Hamileliğimin hangi haftasında geçiş yaptığım da önemli değil üstelik 🤩
EdizEliz Hastanelerin doğum paketleri de oluyor . Sigorta yaptırımca daha mı uygun oluyor kızlar. Misal paket 10bin sigorta yaptırımca nedir fiyatı
Ftm_Umay EdizEliz hastane doğum paketlerini bilmiyorum ama özel sağlık sigortası hayli uygun oluyor..Ben çalıştığım kurumdan geçiş yaptım tamamlayıcı sağlık sigortamı iptal ettirip..Çalışmadan da özelden yapılıyor mu bi bilgim yok açıkçası araştırmak lazım tabi 🤷🏻♀️