Eceguldemir55 Saelif 25+3 üm benimki de su kabağı 🥰102 gün kaldı 😍 çift sayıları bekliyorum valla ilk oğluma 99 sayarken bı anda 50 olmuştu çok hızlı geçiyordu darısi minik yavruma
Ozlem2206 Deletedmom5545 niye tartışıyosunuz ki ? Bende 30.haftamdayım 10 kilo aldım ebem ve doktor gayet normal olduğunu söyledi abes bir kilo alımı yok son haftalarımız zaten daha ne kadar alıcakmışız😌
asellmom Deletedmom5545 canım o haftada çok normal ben 29 haftalığım 28 de 7 kilo almıştım şuan belki 10 olmuştur
bireylulmeselesii Deletedmom5545 ben 24 haftada 10 kilo aldım. Ben ne yapım 😁 her seferinde utanıyordum artık baktım önünü alamıyorum. Öyle fazla beslenme falan da yok ama kilo alıyorum umursamamaya başladım napimm
Saelif Eceguldemir55 bende cift sayilari zor bekliyorm ilk cocumda bole uygulamam yokdu 9 sene oluyor aralarinda 🙄
Eceguldemir55 Saelif ooo maşallah araya baya zaman girmiş 🥰 benimkiler arasında 2,5 yaş olucak Allah’ın izniyle 🙏🤗 çiftler daha hızlı geçiyor ya 🥰🥰
Saelif Eceguldemir55 caliatim icin baya zaman girdi ev alalim araba borc bitsin 9 sene olcak 3 cuyu 2 sene icinde yapacam 😅😅
B-Y94 Saelif aynen canım şimdi benim bildiğim 26 hafta 3 trimester Rabbim herkesin evladını sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah kuzum 😂🥰🥰🥰
Feyzaveannesi Saelif Doktorum da öyle söyledi. Son günüm 23 Mart. Doktorum 10 ile 15 Mart arası ne Zaman uygunsa alırız dedi. Tabii benim ilk doğumda 37+0 da suyum gelmişti yani neyin ne zaman olacağı belli olmaz 😊