3_kezanneoluyorum Hanımlar hastanedeyim erken doğum riskim var 3 kez 40 ve 50 üstğ sancım çıktı normalmi doğum balşangıcımı sizce
Livaninannesi 3_kezanneoluyorum kaç haftalık hamile siniz 34 haftamda bnm 100 kere vuran sancım vardı hissediyordum Dr dogurursun gözüyle bakıyordu ama serum iğne derken durdu sancı şuan 36+5 oldum
Selin12- 3_kezanneoluyorum canım kac haftalıksin benimde sancim 80 leri 90 lari buldu serim takıldıb35 +2 haftalık hamileyim suaniğne yapıldı acil sezeryan a alinacaktim çok şükür sancim durdu çıkış aldim
Livaninannesi 3_kezanneoluyorum dayanırım inseWllah bn hastaneden çıktım cuma cumartesi günü kahverengi leke geldi nişan diyorlar 2 hafta oldu gelen giden yok leke gelince hemen doguranda oluyor oyuzden her şeyini hazırladım evimi temizledim hazirda bekliyom
Melek_29A Livaninannesi ne 2 hafta mi Nişan dan sonra 2 hafta geçti gelmedi mi normalde 24 48 saat içinde gelir diyorlardii
Livaninannesi 3_kezanneoluyorum Şüpheye düşüyorum acaba nişan degilmiydi ama kahverengi leke geldi gün boyu böyle şeffaf nettende baktım nişan fotolarına öyle bişey yani
3_kezanneoluyorum Selin12- 34+2 oldum bugün benimde durdular çok yüksek değildi ama yinede tedbir için bir gece kaldım