Selam arkadaşlar hemen hemen her gün dogum hikayeleri okurdum ama artık bizimde bi hikayemiz var. Okudukça acaba ben ne zaman doguracam diye düşünürdüm acaba bende bi gun böyle bir post acarmiyim demmeki oluyormuş kızlar Allah isteyince herşey oluyor kurban olduğum rabbime bin şükür.Hala inanamıyorum dogurduguma o kadar güzel bir duygu ki anlatılmaz yaşanır dedikleri bu olsa gerek.Kızlar ben 10 gündür hastaneye gidip geliyorum sancilarim nst de çıkıyor bende hafif ama ve sadece 2 cm açıklığım vardı bi türlü ilerlemedi 11.01.2022 de hastaneye doktorum 40+0 olduğum için artık suni sanciyla dogurtalim seni dedi yatisim yapıldı saat 10 da sonra saat 1 gibi suni sanci verdiler öncesinde bisey yoktu pek bumuymus falan dedim biraz daha geçince gerçekten dayanilmayacak hale geldi artık dayanmaya çalıştım saat aksam 6 gibi açıklığıma baktılar hala aynı 2 cm sonra artik dayanamayacAm diyip eşimi aradım kendi annemle beni hastanede bekliyorlardı buarada sezeryan olacam dedim dayanamıyorum dedim ağlıyorum tabi onlarda ağlama tamam olmak istiyorsan ol dediler hemen ebelerin yanına gittim sezeryan olmak istediğimi artık bu suni sancıyı kesin dedim onlarda hemen doktoru aradılar doktor da isteğe göre sezeryan yapmiyoruz dedi bende tamam dedim taburcu olmak istiyorum dedim doktorda eger direk özel e gidip sezeryan olacaksam simdi taburcu edebilecegini söyledi artık bu sanciyla eve gidemezsin dedi eşim geldi onada söyledim gitmeye karar verdik özele taburcu olduk bitane ozel hastaneye gittik 7 bin lira dedi sezeryan cok pahali tabi hemen ordan çıkıp başka bitanesine baktık oda kendi hastaları dışında kimseye bakmiyorlarmış ben tabi sancidan kıvranıyorum arabanın kapısını vurmaya basladim sonra hemen diğerine geri döndük mecburen hemen yatisim yapıldı kan tahlili çıkana kadar yarim saat beklemen lazım dediler ben hayır şimdi alın beni diye söyleniyorum sonra biraz geçti ebe açıklığıma bakmak istedi ben kabul etmedim hemen beni böyle sezeryana alin diyorum olmaz dedi bakmam lazım dedi bi bakti ki 7 santim acikligim var sonra sen normal dogurursn dedi bence normal doğur dedi bende istemiyorum diye bağırıyorum illa sezeryan diyorum biraz geçince hemen açıklığıma tekrar baktı 9 santim olmuş sonra bebek geliyor doğuma dedi ben hala sezeryan peşindeyim tabi oyle kotu bir acıyorki resmen bebek geliyorken beni ordan sezeryana alin diye sesleniyorum artık zaten alamayız dediler tabi ben o gun hic bir şey yememistim hastanede bisey vermemişlerdi birazcık corba dışında hiç gücüm yoktu dogurana kadar öldüm diyebilirim qma dogurmustum artık çok sukur umudumu kucağıma aldim hepsi geçti ama şöyle birsey diyebilirim ki suni sanci asla dayanılarak gibi birsey degil cok cok kötü. Neyse kizlar inşallah sizlerin kolay bir dogumu olur rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah