Burcak1 12.01.2022 bende meleğimle kavuştum darısı tüm kavuşmayı bekleyenlerin başına. 38+2 de gelen mucizem. Rabbim normal doğum yapmayı nasip etti, çok korkuyordum sezeryan olmaktan. evet normal doğum pek kolay bir şey değil ama inanın buna değiyor.
Laleozkan_09 Burcak1 40+4 olduk ama hala sancılarım yok açılmam 2,5 cm. Siz neler yaptınız doğumu kolaylaştırmak için ?
Burcak1 Evet kendi sancılarım ile gerçekleşti 4.5 cm açılma olunca yatışım verildi bu süreye kadar evde plates topu duş vs kendimi rahatlatacak şeyler yaptım ağrılar sıklaşınca hastaneye geçtik Nnurdan
Bsradogn Laleozkan_09 yanlış anlamayın lütfen. İsminizi her gördüğümde ufak çaplı bir kalp krizi geçiriyorum resmen 😂 birkaç yorumda daha gördüm en son yazmak istedim. Görümcemin adı soyadı aynı da 😂😂 şu sıra tartışmalar yaşandı ufak çaplı. Sizin adınız denk geldikçe ürperiyorm anlık olarak 🤭 tekrar söylüyorum yanlış anlamayın lütfen 😅
Laleozkan_09 Bsradogn adım lale eşimin adı Özkan 😅😅😅 Yok neden yanlış anlayım bende görümcemle canım cicim değilim sonuçta 🤣🤣🤣
Laleozkan_09 Bsradogn bende görümceyim ama kardeşimin hanımı öz kardeşim gibi severim. Keşke bizim görümceler de öyle olsa😪