Busrozayya Merhaba güzel anneler ve adayları. O kadar araştırıp bi tam açıklayıcı çözüm yolu bulamadığım konu var. Bebek kıyafetlerini yıkamak için sabun tozu kullanmak gerekli diye biliyorum oda biraz pahalı malum. Ama bi kaç yerde gördüm anneler kendileri hazırlıyor. Ama hangi marka sabun kullanıyorlar o bilinmiyor. Bilgisi olan varmı?
Sulemrahkuzey Busrozayya canım dalan roxy var fiyatı 7 tl falandı en son ben oğlumda hep onu kullandım çok güzel bazen bulamadığımda da hacışakirin granüllü sabun tozu vardı o da iyiydi bi bak istersen bunlara en iyisi bu ikisi
bebisimbenmmm Busrozayya canım fiyatlar normal sıvı detarjan gibi ama bayağı bir kullanıyorsun 27 28 tl falan idi ama fazla dersen evde beyaz sabunu rendeleyerek kullanıyorlar bildigim kadariyla
PasaninAnnesi Yaa pahalı mı bende bugün bakacaktım marketten nasil hazırlıyolar kendileri peki? En iyisi saf beyaz sabundur sanirim
Busrozayya PasaninAnnesi evet pahalı markette çalışıyorum ben fiyat araştırdım. Ucuz olanada güvenemiyorsun cildnde sıkıntı yaratırmı diye
Busrozayya Sulemrahkuzey roxy çok ucuz evet ama güvenemediim ona. Hacışakir var oda 1.5 kilosu 30 tl.
PasaninAnnesi bebisimbenmmm beyaz sabunu rendeleyip deterjan bölümüne mi koyuyoruz yoksa camasirlarin arasina mi atiyoruz canm
Sulemrahkuzey Busrozayya roxy e güvenebilirsiniz canım ben 4 senedir kullanıyorum ve kullananda çok fazla hiçbir zararı yok emin olabilirsin