12eylul Kızlar merhaba🌸 Ilk hamileligimde kizimin hareketlerini 16.haftada hissetmistim bu 2.bebegim 18 haftalik olduk hala hissetmiyorum kontrollerime gidiyorum çok sükur iyi ama neden hareketlerini hissetmemki
Leylayz 12eylul bende sanırım 17 ve 18. Hafta arası hissetmiştim bu aralar bence hissetmeye başlayabilirsiniz artık
Anneyimmmmm5 12eylul birde sürekli dinlenin dinlenince daha belli oluyor hareketleri bende öyle oluyor
Fnen 12eylul Hiç unutmam karantinamın bittiği zaman apar topar doktor gitmiştim, yaşıyor mu acaba diye İşte bana o gece kendini hissederdi 19+4 😂😍 iki hafta zehir gibiydi ama benim inatçı karantina bitince kendini hiseçsetirmeyi tercih etti
Anneyimmmmm5 Ben de 16 ile 18. Haftada hissetmeye başladım ilk balon patlar gibi biseyler oluyordu sonra kaymaya başladı şimdi hissediyorum hareketlerini 22+1
Emine003 12eylul ilk hamileligimde 19. Haftamda hissettim canım ikincide 15+2 de ilk hareketini hissettim şimdi 18+3 üm maşallah güzel hissediyorum sende hissedersin canım merak etme 🥰
Aysckzgnc 12eylul ben 20. Haftada hissetmiştim, karnımda bi nokta seğirir gibi oluyodu, ilk emin olamadım, sonra aynısı şiddetini artırıp hareket hali aldı:)