iremcannn1907 Bebegimveben0811- ne için? Ben yeni doğum yaptım antibiyotik haptan başka bişey vermediler
Hilal0320 Bebegimveben0811- valla beni taburcu ederken al buda receten deyip biseyler yazmıştı bende sormadım eczaneye bı gittim kan sulandırıcı iğne yazmış 10 tane ne bu dedim kan sulandırıcı dedi kim yapcak dedim kendin yapcaksin hazır zaten dedi kol yada göbekten hatta eczacı altı ay kullanacaksın dedi de ben almadım başka doktora da gitmedim
Elfvli Bebegimveben0811- her doktor veriyor mu inanın bilmiyorum. Ama pıhtı atmasın diye veriliyor . Benim doktorum vermişti. Eve hemşire gelip vurdu. O.zaman o.demisti iyi ki vermiş her doktor vermez bunu diye.
Elfvli Bebegimveben0811- göbekten vuruluyor. Yani bana ilk iğneyi hastane de göbeğimden vurdular. Diğerlerini aynı şekilde yaptırın dediler.
Gulendammm Kadın doğum asistanıydım sezeryandan çıkana antibiyotik bide ağrı kesici veriliyor ektra hocanın gözüne birşey çarparsa farklı ilaçda veriyordu
Mimebru Sezaryen doğumda bir çeşit ameliyat olduğu için kan sulandırıcı iğneyi vermeleri çok normal hatta naçizane tavsiyem yağlı doku olan karından vurursanız canınız daha az acıyor ben iki ameliyatımda da kullandım .
DerinMavii İki ay oldu sadece antibiyotik yazmıştı öyle bişey kullanmadım 😬 sanırım aşı olanlara veriyorlar aşıdan sonra pıhtı atıyormuş çünkü ameliyatlarda
Hanife_ DerinMavii aşıyla alakası yok canım ilk sezaryenimi 3 yıl önce oldum Dr doğumdan sonra vermişti 6 hafta kullandım