dilarakocc Arkadaşlar 30 haftaya giricem biraz önce lavaboya girdim ve peçeteye silince sarı sümüksü bişey geldi ama birazda katı bişey yani nişan değildir dimi
sinemcansenturk dilarakocc 30 haftalığım bende nişan pembemsi kırmızımsı oluyor sarı veya beyaz olan mukusumsu yapılar akıntı oluyor diye biliyorum
dugmeannesi dilarakocc bende 32. Haftaya gircem yarın normal beyaz akıntı geliyor . Nişan okuduğum kadariyla kanlı pembemsi pıhtı gibi geliyormuş .
dilarakocc sinemcansenturk benimki biraz katı kıvamda gelince çok korktum çok kontrol ettim daha erken diye
sinemcansenturk dilarakocc korkma hiç 2 haftadır bendede var aynısı akıntıdan biraz daha katı ve sarı (kötü bir benzetme ama sümük gibi)oluyor normal bir durum 🤗
Elmasyusufum3 dilarakocc ben 34 haftalik hamileyim bu benim 3 çocuğum senin dediğin akıntı Nisan değil korkma
Makskala dilarakocc bende de oluyor sürekli nişan değil o korkmayın. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu ile alakalı bişey.
dilarakocc Makskala hadi ya😞 vajinal enfeksiyonu yeni atlatmıştım sağlık ocağında kontrole gitsem olur o zaman
dilarakocc isimsizhesap aynen öyle normalde hiçbişey olmazdı afedersiniz 2.ye temizledigim zaman gördüm
Zaferesra0204 dilarakocc benden 36 haftada sarimsi sumuksu gibi gelmisti canm cogu yorumlar pembe falan demis ama benimki sariydi kisiden kisiye degisiyor demkki
dilarakocc Zaferesra0204 kontrole gidicem yarın idrar testi vericem enfeksiyon olabilir mi diye bide doktorada sordum bakalım ne dicek…