Nurem20 Selam kızlar ovulasyon testi alacağım kaç adet gerekiyor 1 ay da yani kaçlı sipariş versem internetten alacağım şunu al dediğiniz bir marka var mı 🙃
Seas Nurem20 minnakkurabiyelerrr die bi sayfa var instagramda bende burdan duydum bir incele istersen.
Birduamvar0 Nurem20 selam instagramda ovulasyontakipciniz sayfası var ordan alabilirsiniz ayrıca kendiside ilgileniyor ben memnundum.
Nehir-Poyraz Nurem20 https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/laboquick-20-adet-ovulasyon-2-gebelik-kargo_pdp_749325713 Bunu alıyorum ben hep çokta memnunum hemde uyguna geliyor
Nehir-Poyraz Nurem20 takipli sayfadan almana gerek yok daha önce aldım memnun kalmadım bu attığım daha iyi. Zaten buraya atsan testini herkes yardımcı olur sana kimse olmasa bile beni etiketle ben olurum
Momtheangel Adetin bitince başlayacaksın yumurtlama görene kadar devam edeceksin 25 tane al fazladan bulunsun cnm bir gebenin günlüğü de satış yapıyor
zbydslck İnstagramda birgebeningünlüğü var ebru ceylan hem satışını yapıyor hemde danışman gibi sağolsn sonrasında destek veriyor. Normalde otuzlu testler ve içinde gebelik testi olan paketleri var bir bakabilirsn istersen canm😊
Gulcingezer Nurem20 genelde 10 tane yetiyor laboquik cok iyi bir markadir regl bitince 3 4 gun snra basla 14 ile 16. Gunler arasi yumurtlama olur genelde net ogrenirsin testlerle daha saglam olur
Nurem20 Gulcingezer @zbydslck kızlar İnstagramda olan testle internetten aldığımızın ne gibi farkı var
Avakado1  kızlar ne zaman pik olmuş. Bugün de değerlendirme yapayım mı yoksa yarın mi