Pelinnil Kızlar gebeliğimin 34+4 üncü haftasındayım ikinci hamileliğim ve ilkindede kaşıntım yok olmustu vücudumda şuanda da başladı bu sorunla karşılaşıp sorunu çözeniniz var mı yardım lütfen
Aymehah Pelinnil bende 33+6 yim. Şuan kasintidan uyumayıp forumda geziyorum. Alt ast degerlerime bakıldı, kolestaz değil dedi doktor. Ama geceleri kaşınıyor daha çok gündüz iyiyim çözüm yok. Dus almak fln kısa süreli iyi geliyor
HHhhK Pelinnil Aymehah bende kasintidan uyuyamiyorum 32+3 deyiz nerelerde kasonti var kizlar benim gobekte hatta catlaklardan oldugunu dusunuyodum ama bu kadar kasinmasi normal degil gibi bugun artik bi giderim doktora
Cgdmaydn Pelinnil bende sizdenim ayaklarımın kaşıntısından uyuyamıyorum bütün değerlerim normal çıkıyor ama geceleri çıldırıyorum
Mucizem_211 Pelinnil benimde öyle hangi krem sürdüysem nafile ama 2 haftadır bebe yağını sürüyorum azaldı baya bence deneyin sizde
Pelinnil Aymehah evet benımde geceleri kaşınıyor Allah yardımcımız olsun duş krem falan kısa süreli ;(
HHhhK Aymehah bugun geldim hastaneye degerlerim biraz cikmis alt ast ama bunlar kasinti yapmaz dediler yinede nac baslatacaklar gunde iki kez hicte sevmiyorum bu ilaci kasintiyida keser falan dediler ama bilemedim
HHhhK Aymehah 0 ve 35 arasi olmasi gereken bi deger o sizinki guzel cikmis kasintinin neden karaciger degildir buyuk ihtimal Alerjiniz falan olabilir mi yediginiz birseye yada surdugunuz bir seye karsi en iyisi doktora sormaniz