Momtheangel Kızlar gebelik olmasa mesela test pozitif çıkar mı? Yani şöyle her yaptığım test pozitif ihtimal var tabiki ama yumurtlama döneminde lekelenme oldu öylelikle yaptım yani nedir bu 😂
Zuzu04 İllaki yanılma payı oluyor ben onun için hep çift test yapardım :) gerçi bi hemşire genelde doğru sonuç veriyor demişti
Momtheangel Zuzu04 3 test yaptım üçü de pozitif cnm 😂 25 Aralık’ta adet oldum 3 gündür test yaptım hemen hamile kalıpta testte net çizgiler çıkmaz 2 hafta da ondan merk ediyorum 😁
Zuzu04 Momtheangel ablam adetinden 10 gün önce rüyasında gördüğü için yapmıştı 😅 ve sonuç pozitifti 3 testinde yanılma ihtmali yoktur heralde
annesinin_beybisi Momtheangel o zaman hemen 28 inde bitince degerlendirdiyseniz ordan hamile kalmis olabilirsin😊
Momtheangel Deletedmom547899 Kısaca anlatıyorum hemenn 17 kasım kürtaj 24 Aralık’ta beta değerim 4.24 sıfırlandı mı diye baktırdım 25 inde adet oldum sonra 1 haftadır lekelenme oluyor acaba üstüne mi adet gördüm dedim test yaptım 3ü de pozitif şuan karantinadayım korona oldum tam zamanı 😂 çıkamıyorum kan vermeye de cumartesi kan vercem inşallah 😂😂
annesinin_beybisi Momtheangel adet bitince hemen üstüne hamile kalmışsın 😊 22 sinde falan adet olman lazım 9 gün erekn öğrenmişsin masallah hayirli olsun canım 😊
Deletedmom547899 Momtheangel testlere göre hamilesin.🥳Ama kan testi vermeden çok da sevinmek iyi değil hayal kırıklığına uğramak için.Ne zaman bitiyor karantinan.insan meraktan catlar valla 😂
Momtheangel annesinin_beybisi adet düzensizliğim var cnm normalde 17 Kasım’da kürtaj oldum 25 inde adet oldun lekelenme olunca testleri yaptım 🤗
Momtheangel Deletedmom547899 cumartesi bitiyor canım bende ümitlenmek istemiyorum ama çok kafam karıştı 😂
Deletedmom547899 Momtheangel ay bilirim o heyecanı.bende yakın zamanda öğrendim sabahın köründe kalkıp kan testi yaptırmıştım üşenmeyip😂😂