Gguner Ozde123 bana 15 haftayken %90 kız dedi. Haftaya gel net söyliyim dedi ama covid pozitif olduk gidemedim 🥲
BaharNalbant Ozde123 Canım bizim 12.haftada %90 kız dedi 18.haftada ayrıntılı ultrasonda kesinleşti kız olduğu bazı doktorlar erken tahmin yapabiliyor bizim dr. bildi zaten en erken 12.haftada belli oluyor sizinde belli olur diye düşünüyorum.🙏🏻😊
prensessannesi22 [silindi] ben burdaki postlardan sonra asla inanmiyorum cinsiyette herkezin mi değisir abii anlamadim 🤣 doğumda inanırim artik 😍
Senademir04 Jaftadayim hala tombisim sırtını dönüyor bana🥺 sizce ne yapmam lazim göstermesi için cumaya gidicem
[silindi] Senademir04 benim tontişte sırtı dönük oluyordu çikolata yiyip gittim yine pozisyon kötü dedi ama biraz ultrasonla baskı uyguladı salladı filan döndürdü herhalde sonra söyledi bilmiyorum 😂
[silindi] prensessannesi22 Gebelik denen şey tamamen soru işaretleriyle doluymuuuuş hiç bir şeyden asla tam olarak emin olamıyoruz zaman da akmıyor Allahım yardımcımız olsun yine de herşeyiyle çok güzel. O değil ben herkesle her yerde kız diye paylaştım umarım değişmez 😂
Senademir04 [silindi] devlette o kadar umursamiyolar Dr ne kadar iyi olursa olsun ugs kötü diyip bitiriyor ölçümünü alınca halbuki ben elini ayağını bile. Gördüm biraz baksa girebilir 😔
Glcnn2222 11 haftada erkek dedi galiba erkekler daha erken gösteriyormuş kendini 38 deyiz hala erkek 😀
Hafize27 Benim devlette 14.haftada doktor erkege benziyor dedi özele ögrenmek için gittim özelde ki erken dedi söylemedi bende tersi oldu
Seymaa30 Ozde123 tahminde bulanabilir canım net bişey söyleyemeyebilir tabi cinsiyetle de alakalı erkek daha çabuk kendini belli ediyor kız biraz daha nazlı🤗