ggglq11 Sizce adetten sonraki günler mi, yumurtlama haftası mı, yumurtlamadan sonra ki hafta mı hamile kalma şansı en çok artar ?
Mom545441 ggglq11 döngün kaç gün dürüyor canım 28 günse 14. Gün yumurtlama doktor bana adet döneminden 14 gün geri say yumurtlama günün o günler demişti bi sonraki yumurtlama gününde o çıkan gün canım adet biter bitmez ovülasyon dene ben adet olursam bitiminde denicem
Ahsen34 ggglq11 valla ben adet bıttı ertesı gün gebe kaldım. Bebek tam o hafta ıle uyumlu gıdıyor hep 🤲🏻
gamzebngaa_dmr ggglq11 Canim valla bende yumurtlama günümü hep 14 sanırdım meğerse değilmiş ovülasyon testi ile yaptım adetten sonra saydım 4. Gün yumurtlama gördüm ve değerlendirdim bekliyorum ama testlere devam ediyorum tekrar yumurtlama olabilir diye
Mom545441 ggglq11 adet biter bitmezde dene hep degerlendir kocanın seyahat sıkıntısı yoksa bi dolu bi boş adet olana kadar biz öyle deniyoruz ya tutarsa hesabı 🥰 geç yumurtlama da olabilir çünkü
Bsruznky ggglq11 benim ilk gebeliğim ikiz gebelik tek yumurta ikiziydi kalpleri durdu kürtaj oldum 😔 ikinci hamilelikte o kadar taktim ki kafaya ovulasyon testi kullandım oda dış gebelik oldu şuan Allah’a şükür hiç umursamadan birşey takip etmeden ilişkiye girdim 26 haftalık olduk bı sikinti yok birazda kafaya takmamak lazım canım adetin bittikten sonra gün aşırı ilişki olsun tutuyor zaten
Zuzu04 Ben 30 günde bi adet görüyordum doktor adetin başlangıcından 13 15 ve 17. Günler deneyin dedi o ay denedim ve tuttu :) bir senedir uğraşıyorduk
ggglq11 Bsruznky allahım hayırlısını nasip etsin canım 💖 bende çift yumurta ikiziyim belki bebeğim ikiz olur 💖 geçen ay denedik ilk defa olmadı bide bu ay denedik işte inşallah olur. Kafaya takmamak elde değil aklıma çok getirmemeye çalışıyorum ama hep geliyor 🙈
Zuzu04 Mom545441 adetliyken değil adetinizin başladığı günden itibaren 13. 15. Ve 17. Gününü sayıp o günler ilişkiye giriyorsunuz mesela ayın birinde adet olduysanız ayın 13 15 ve 17 sinde ilişkiye girmeniz gerekiyor
Bsruznky ggglq11 amin canım haklısın aslında takmamak zor benimde kayinpederim tez yumurta iki ondan oldu galiba. Dediğim gibi adetin bittiği gün bir gün dur bir gün ilişkiye girersen denk gelir ins
Erez ggglq11 Hamile kalma sansi kocayla keyifle birlikte oldugun zaman ve bebegi kafana takmadigin zaman % 1000 artar