Kayaeminegul Kızlarr herkes gibi klasik bi hikaye girişi olcak ama bende buraya bu hikayeyi yazmayı dört gözle bekleyenlerdenim. Çok şükür ki yazmak bu güne nasip oldu ☺️ 14.08.2018 💕😍 meleğimi sabah saat 9 da kucağıma aldım. O kadar güzel o kadar mükemmel bi duygu ki rabbim isteyen herkese nasip Etsin inşallah kimseyi bu sevdigiden mutluluktan mahrum bırakmasın. Gelelim hikayemize. Şükürler olsun ki öyle zor bi hamilelik süreci geçirmedim. Tabi baştaki bulantıları saymazsak. 😊 Çarşamba günü sabah 7.30 oda hastaneye yatışımız yapıldı. Spinal sezeryanla oldu Doğum. Erkenden gidip odamıza yerleştik ve ben önlüğü giydim başladık beklemeye. Sonra beklenen an geldi hadi gidiyoruz diye beliriverdiler kapıda 😳 korku heyecan sevinç hepsi birbirine girmişti o ara ne hissettiğimi düşündüğümü anlayamadan ameliyathanede buldum kendimi. Tabi oraya girince baya korktum aslında ürkütücü bi yer değil ama insanın ön yargıları işde. Neyse masaya geçtim oradakiler gır gır şamata gülmeler konuşmalar. Daha sonra anestezi doktoru geldi belimden iğnemi yaptı konuşarak şakalaşarak gerçekten bi damar yolu kadar kan alma kadar canını acıtmıyo insanın. Sonra hemen bi sıcaklık geliyo zaten uyuşmaya başlıyosun. Sondayı da uyuştuktan sonra taktılar hiç bişey hissetmedim yanı. O ara doktorum belirdi konuşurken başlamış bile 60 a kadar say geliyo kızın dedi ve dünyalar güzeli meleğimi gösterdi. Çok minik çok kibardı hiç yanımdan ayrılmasın istedim ama olmadı tabi. Üşümemesi ve bakım yapılması için götürdüler meleğimi. Arkasından 20 dakika sonra kavuştuk zaten. 8 saat sonra yürümek için kaldırdılar o da hiç zor olmadı şükürler olsun. Çok korkuyodum ama rahat yürüdüm korktuğum gibi olmadı hiç hatta doğru düzgün oturmadım bile diyebilirim gazım kolay çıksın diye. O da zorlamadı yürüyüş sayesinde ☺️ Yani demem o ki kızlar rabbimin izniyle kavuşmak önemli nasıl olduğu değil tabiki kolay değil tek başına yapamıyosun ama o güzellik herşeye değer. 😍 şuanda meleğim Yanımda uyuyo sütüm hala gelmedi ama pes etmek yok 💪 Biraz uzun oldu sanırım hakkınızı helal edin ama bende uzun hikayeleri okumayı ayrı seviyodum 😊😊