kuzeymomsss Zumre34 tetanoz aşısının kesinlikle vurulması gerektiğini biliyorum. Doğum sırasında vs her hangi birşey olmaması için sanırım. Bana da sağlık ocağında demişlerdi 20. Haftada gel diye doktoruma sordum yaptırabilirsiniz demişti
Zumre34 Sybabyss ben tavsiye etmiyorum deyince önce güvendim sonra huzursuz oldum telefonla arayıp sordum geldiğinde açıklarım dedi yarın İçin randevu aldım sebebini yarın tekrar soracağım.Ama cevabı ne olursa olsun hafta olarak geç kalmadıysam olmak istiyorum tetanoz aşısını.
ezgi2036 Zumre34 benim doktorum da tavsiye etmedi, ben de yaptirmadim. Eskilerden kalma bir adet o yuzden hala zorunlu evde dogum yapmayacaksin hastane ortaminda her sey steril zaten dedi iciniz rahat olsun 👍🏻
Cokistersengelerbence Zumre34 ben covid geçirdikten sorma korktum açıkçası. İnternetten de araştırınca tavsiye edenler ve etmeyenler vardı ondan dolayı yaptırmama kararı aldım.
SekerAnne Zumre34 ilk gebeliğimde olmustum bir doz mu iki doz mu hatırlamıyorum, bunda gerek görmedi doktorum
Sevilayozdemir Zumre34 bu benim ikinci gebeliğim bunda da olmam gerekiyor mu bilmiyorum ama çevremde dahil herkes oldu ve tavsiye etmeyen doktor var mı hiç duymadım bu güne kadar yani ne zararı olabilir o kadar insan olmus kimseye bişey olmamış sonuçta ☺️ ben olsam olurdum
pnrmrt Zumre34 ben de ilk gebeliğimde yaptırmadım doktorum gerdk yok demişti şimdi 2. Ye hamileyim farklı bir doktora gidiyorum doktorum yaptırma dedi sebebini bilmiyorum bende ama sağlık ocağı inanılmaz bir baskı uyguluyor yaptırırsanız çok iyi olur diye yaptırmayı düşünmüyorum ama
[silindi] Zumre34 bende olmadım doktorum gerek yok dedi, biontech ol o daha önemli demişti o zaman çakışacaktı ikisi, bende sağlık ocağına söyledim, olabilir bazı doktorlar yaptırmıyor sorun yok olmayadabilirsiniz demişlerdi.
Kia Zumre34 canim bende olmadım. Doktorum yurtdışında böyle bir uygulama yok önemli olan boğmaca asisi oda türkiye de uygulanmıyor ama icin rahat etmiyorsa 1 doz ol demişti. Olmadım bende