Ayhkn Arkadaşlar merhaba anadolu yakası için bildiğiniz güleryüzlü cana yakın muayenelerde herşeyi biz sormadan anlatan normal doğum yanlısı doktor önerilerinizi merak ediyorum💞☺️
Gul6152 Ayhkn pendik medipol canan acar demiride öneririm muayene 225 tl normal dogumcu ben cok memnunum cok ilgili
Makbulekckskry Gul6152 merak ettim acaba mesai dışında doğum olduğunda geliyor mu bazı özel hastanelerde nöbetçi doktor yapıyor diye duydum orada durum nasıl acaba
Gul6152 Makbulekckskry nobetci doktor doğuma giriyor ama ozel olarak doktorum gelsin isterseniz ekstra ucret oluyor maalesef
yas37 Ayhkn istediğin hastaneye gelmekte. Ücreti de çok yüksek değil. Ofisi arayıp öğrenebilirsin detayları. Valla sağolsun hep mutlu ayrılıyoruz oradan. Düşüğümde bile motive etti o sayede belki de hemen hamile kaldım tekrar. Çok da bilgili.
Ayhkn yas37 çok teşekkür ederim canım 🙏🏻 Muayene kaç dakika sürüyor ortalama yani hemen usg bakıp hızlı hızlı söylenmesi gerekenleri mi söylüyor yoksa yavas yavas sindire sindire mi geçiyor muayene benim için en önemlisi bu sanırım☺️
yas37 Ayhkn Yavaş yavaş anlata anlata rahatlatıp… Anlayacaksın zaten gittiğinde🤗 İlk aylardaki duygusal iniş çıkışlarda da sağolsun çok rahatlattı doktorum. Bana da iki arkadaşım önermişti. Denemek için gittim şimdi yeri çok ayrı bende sağolsun. Normal doğum yanlısı olması da merhametli ve komik olması da çok iyi
Ayhkn yas37 yaa bir an önce gitmek istedim şuan🥰 çok teşekkür ederim canım mutlaka göreceğim aslı hocayı☺️🙏🏻
RabiaKose Htcdre doğum yapalı 3ay oldu muhtemelen yılbaşından sonra zam gelmiştir Ben muayene 135₺ nst 30₺ doğum 4500₺ ödedim. Doktorumdan çok memnundum, herşeye cevap veriyor, bilgilendiriyor ve herhangi bir şey için korkutmuyor :)
Neslihnhho Canım ben Çamlıca erdem hastanesine Vefa Yılmazer’e gidiyorum çok memnunum. Muayene 120 TL doğumda 2600 olmuş
Gamzeyasarr Neslihnhho Doktordan doktora değişiyor mu acaba ben adalet hanıma gidiyorum geçen gün sordum 180 TL oldu dediler