Sedaades Kızlar 13 haftalık hamileyim, 2 haftadır da gece 3’te ansızın uyanıyorum ve uykum kaçıyor, uyuyamıyorum tekrar. Sonra sabah işe gidiyorum uykusuzlukla 😞 siz de yaşıyor musunuz bu durumu?
Esma5825 Sedaades sen erken başlamışsın canım ya 🤭 37+3deyim uykusuzluk yetmez gibi bide hasta oldum 😔
Neshaakin Sedaades 14 haftalığım aynıyım şuan saat 3:50 2:30 gibi uyandım hala uyumaya çalışıyorum ☹️
deletedmom321 Sedaades Ellaa esrasd Esma5825 eh2852 Hanifehk Babyborn bir diş sarımsak tavsiye ederim. Hatta sarımsaklı yoğurt yatmadan önce yiyin deliksiz uyuyun inşallah :) ayrıca bir sürü şeye de faydası olan bir besin :)
esrasd 30+6 asla uyuyamıyorum çok yorgunum üstelik ve 6:30da kalkıp işe gitmem lazımm :( nasıl geçecek haftalar bilmiyorum...
eh2852 30 haftadayım uyku die bişe yok bn hamile kaldigımdan beri ne gece ne gündüz uyku uyuyamıyorum 4.ay bitene kadar artık uykusuzluktan sürekli migrenm tutuyrdu hastaneye gıdıyrdum serum yemeye şükür migren tutmuyr artık ama uyku malesef😞😞
Esma5825 deletedmom321 şu hastalığa iyi gelir mi acaba🤭 çok kötüyüm kızlar ya yaz ortası kaptım hastalığı kafamı kaldıramıyorum😞😞
deletedmom321 Esma5825 gelebilir enfeksiyona falan birebir 70 derde deva derler Taşköprü sarımsağı için hatta :) deneyin bir mani yoksa