ezgi0901 Ranaikra evet artık normalmiş sancı olması, günde birçok kez olabilir demişti doktor. Önemli olan düzenli ve kısa süreli sancılarmış mesela 10 dk da bir iki kez gelirse
Gmzsf Ranaikra aynen canım benimde o şekilde arada bi giriyodu şimdi sıklaştı sanki tuvaletim varmış gibi afedersiniz ama ishal olmuşta regli olucakmış gibi 37 haftalığım şuan
Dlkkoge Ranaikra benim şuan karnımın bir tarafında 2 saattirağrı var bende onu düşünüyorum neden acaba yorulduğum zamanlarda ağrı giriyor ama bu bi yerde sabit . Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalımda ağrı sancı hepsi geçip gidiyor:)
Ranaikra Dlkkoge evet yoruluncada ağrı oluyor son zamanlarda 😔 amin inşallah birde doğum korkusu olmasa herşeye razıyım da
Gmzsf Ranaikra hadi inşallah yarın kontrolüm var bakalım çatı muayenesi vs yapcak mı onuda bilmiyorum sağlıkla gelirler inşallah 😍🥰
Tugbamete Ranaikra ben 37.haftamdayım özellikle gece yatağa girdiğimde başlıyor adet sancısı gibi uyutmuyor beni yaklaşık 3 haftadır bu şekilde sancılarım var birde aşırı derecede toplanma ve kasılma oluyor canım acıyor
Ranaikra Tugbamete aynen benimde aynı işte her defasında aha kesin bu sefer doğuruyorum diyorum benimde sabahları çok oluyor özellikle yarım saat sürüp geçiyor sonra sancı
Dlkkoge Ranaikra benim ilk Doğum normaldi çok güzel geçti hiç korkma 🙏🙏 o an hiç bitmicekngibi geliyor ama bitincede herşey unutuluyor😊😊😊
Deletedmom_33 Ranaikra 34+0 im dün akşam bende de belden böyle hafif hafif bir sızı vurdu geçti galiba yalancı sancı dedikleri 😬
Ranaikra Deletedmom_33 ay benim sabahları çok yoğun oluyor niye anlamış değilim yarım saat sürüyor şuanda ağrıyo 🤦🏻♀️