Rabia-unl Merhaba kızlar çatı muayenesinden sonra sancım çoğaldı gibi geliyor sizde de oluyor mu 38+4 haftalığm açılmam yok çatı kemiğim biraz dar dedi :(
iremcannn1907 Rabia-unl canım doktorumun söylediği çatı muayenesi doğumu başlatabiliyor. O yüzden bana 40. Haftaya yakın yaptı. Sancı ve kanama olması da normal demişti
cerenmina Rabia-unl dün yani 37+1 iken çatı muayenesi oldum ki normalden hem daha uzun hem daha zorlu geçti doktorumun Rahim önünde cep-perde gibi bir şey görmesinden dolayi.. benim de kemik için basık dedi. Acilmam yokmuş. Kanaman olabilir dedi hiçbir şey olmadı
Rabia-unl iremcannn1907 açılmam yok ki doğumum başlasın :''') herkes daha erken çatı muayenesi oluyor diye duyuyorum bende hep 🤷
iremcannn1907 Rabia-unl doğumu başlatan sadece açılma değil maalesef. Ben 5 dakikada bir gelen sancıyla hastaneye gittim doğumum başlamıştı, ama o sancıya rağmen açılmam 1 cm’den fazla ilerlemedi ve sezaryene alındım 🤷🏻♀️
Rabia-unl iremcannn1907 hmm anladım teşekkür ederim ne diyeyim inşallah benim sancılar açılmaya işarettir :)
cerenmina Rabia-unl kemik basık ama bebek iri bebek olmadığı için sorun olmaz dedi. Sadece cep-perde için kararsız kaldı onda da doğum sırasında gerekirse seni sezaryene alirim dedi. Normal doğum destekliyor doktorum