Symzo
Öncelikle merhabalar herkese🤗
37. Haftay girdiğimde sancılarım başlamıştı çatı muayenesi sonucunda ve bebeğin kafa çapı geniş olduğu için müdahaleli bir normal doğum gerçekleştirebileceğimi ancak vakumla çekebileceklerini söyledikleri için sezeryan olmaya karar verdim ufaktan açılmalar başlamıştı ve en azından 38. Haftaya kadar bebeği içerde tutabilmek için 1 hafta yatmam gerektiğini söyledi doktorum ve kararlaştırdığımız gün geldi çattı 3 ağustos cuma günü .. bir yerime ufakta olsa cerrahi müdahalede bulundurmamış biri olarak ameliyattan çok korkuyordum ancak gözünde büyütmemek lazımmış herşey her zaman zor olmuyormus düşünüldüğü kadar , sabah hastaneye gittik yatışım yapıldı nst ve damar yolu açıldı hiç korkmayın inanılmaz hissedilmeyen birşey ardından bana ameliyat önlüğüm getirildi o gelene kadar biz babamızla odamızı süsledik bende biraz gevşedim ancak önlük geldiği anda otomayik olarak gözlerden yaşlar iniyor hazırlandım eşimle asansörden inerken ikimizde hüngür föşür tabi 😬 sonrasında beni ameliyathaneye alırken son kez vedalaştık o biraz koyuyor kabul ediyorum sanki bi anda son kez görüşüyomussun gibi bir his kaplıyo insanı neyse içeri aldılar anestezist kontrollerini yaptı ve korkmamı çok hafif olacagını herşeyin söyledi derken iğne yapıldı bile inanın hissetmiyorsunuz belden aşağısı bir anda ağırlasıyo sonrasında sonda takıldı dokunuldugu hissediliyor ama başka bir acı yok doktorum geldi ve başlar başlamaz ben ameliyathane ışığından kuzumun çıktığını gördüm ağlamadı o an biraz panikledim bizim ki sıkmış kendini ciyaklamamış hemen sakinleştirici yaptılar bana sonrasında bebiş ağlayınca doktorum gösterdi bi an o şokla anlayamıyorsun sonrasında yanıma getirip fotografımızı çektiler bu benim mi diye inanasın gelmiyor sonra bebeği hazırlayıp babasına götürdüler benimde dikişlerim atıldı o esnada içerisi temizlenirlem miden bulanıyor ama sıkıntı değil hemen geçti bide herkes seni sakinleştirmeye çalıştıgı için kafan dagılıyor bir süre sonrasonda odaya cıktık herkes bebeğin cok tatlı olduğunu sağlıklı olduğunu vs söylüyordu ki beni bir titreme aldı elim kolum donuyor yatakta sabit duramıyorum resmen dişlerim çarpıyor sanırım narkozun yan etkisiymiş ama korkulcak bişey yok sadece sıtma 2 saat kadar sürdü ama sonra kuş gibi hafifledim o arada bebeği emzirmeyi denediler vs derken uyusuklugum geçti ayağa kalktım yürüdüm gazımı cıkardım hiç gözünüzde bğyğtmeyin tek seferde dirayetli olup kalkarsanız ağrı sızı hissetmiyorsunuz yeter ki kafanızda bitirin ben ki cidden canı tatlı bi insanım öyle ağlatıp sızlayacak kadar ağrı cidden olmuyor zaten sürekli iğne yapılıyor sonrasında sabah oldu taburcu olduk ve evimize geldik şimdi birbirimize alışma sürecindeyiz benm neredeyse dikişler iyileşti şişlikler indi bile o sürecide kafanıza takmayın herşey yoluna giriyor umarım herkesin doğumu güzel geçer sağlıkla bebeğini kucağına alır sevgiler