GamzeDurmus Arkadaşlar 12+2 haftalık hamileyim inşallah, artık sırtüstü yatınca karnımın içinin acıdığını hissediyorum hemen dönme isteği oluşuyor bu haftalarda mı başlıyor böyle şeyler artık sırtüstü çok yatmamak mı lazım acaba
Nebyaa GamzeDurmus 20. Haftadan sonra yatilmamasi gerekir ama o da bebek için yani karnının ağrımasın nedeni başka bisey olabilir
Loveis16 GamzeDurmus 12. Hafta bunun için çok erken beni 24den sonra zorlamaya başlamıştı 27 haftalığım yanlış olduğunu biliyorum ama arada belimi dinlendirebilmek için hala yatarım malesef
gurbetcikizii GamzeDurmus ben 36 haftalık hamileym ve 1-2 haftadır yatamıyorum yoksa 34’e kadar hep sırt üstü yattım istemedende olsa 😅
[silindi] 5 6 aya kadar yüz üstü yatabiliyorsun hiç kasma kendini ben salak gibi ilk aydan yan yatmaya başladım çok pişmanım
GamzeDurmus [silindi] aslında kasmıyordum yatıyordum baktım ki rahatsız ediyor yan dönüyorum maalesef
GamzeDurmus Nebyaa özellikle dikkat ettim sanki içeriden kasılıyormuş gibi bir his oluyor bende erken diye düşündüm ama işte hiç deneyimli olmayınca insan neyin ne zaman olacağını da şaşırıyor 🤷🏼♀️
GamzeDurmus Loveis16 evet bende bazen uyurken falan yatmak istiyorum sırtüstü son bir kaç gündür sırtüstü yattığımda kasıldığını hissettim rahatsız etti ve dönme ihtiyacı duyuyorum erken geldi bana da anlam veremedim 🤦🏼♀️
GamzeDurmus gurbetcikizii istemeden uyurken dönüyorum hep fark ediyorum 😂 aslında kendimi kasmak istemedim bu haftalarda yatıyordum son bir kaç gündür rahatsız ettiği için anlam veremedim
Ozlem2206 GamzeDurmus çok erken böyle hissetmen için canım ama demek ki kişiden kişiye değişiyor ben 30 haftalığım çok uzun süreli olmamak şartıyla uzanırken yatıyorum rahatsız olunca pozisyon değiştiriyorum
GamzeDurmus Ozlem2206 evet rahatsız ettiği zaman değiştiriyorum bende bende anlamadım biraz fazla zayıfım belki de ondan kaynaklı da olabilir 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Morprenses GamzeDurmus çok erken tabi ki ben 33.haftadayım daha 1-2 haftadır sırt üstü yatamıyorum baska bir sorun vardır ya da gazınız olabilir
GamzeDurmus Morprenses evet erken gerçekten bende anlamadım gazım oluyordu ama rahatlamıştım en son bir de çok zayıfım derim de ince belki ondan olabilir 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
GamzeDurmus ayseyilmaz96 karın şişmesi nasıl oluyor bilmiyorum yani ama benim karnım çıktı az da olsa, iç karnım hiç yokmuş sanırım gaz diyorum değil bariz belli oluyor çıktığı 🤷🏼♀️
ayseyilmaz96 GamzeDurmus o zaman yan yatmaya çalış zor oluyor ama riske atma yine de ben 5 aylıkken öyle olmaya başladım ondan ince yüzüstü bile yattim
GamzeDurmus ayseyilmaz96 yaa hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hiç yüz üstü yatmadım valla sanırım kendimi biraz kasmışım 🤦🏼♀️