Esen Bende 5. Haftada başladım tam biraktiracaklardi yavaş yavaş rahimde kasılma oldu 30 haftalık hala kullanıyorum ama 34den sonra bırakmayı düşünüyorum doktoruma danışarak
DuyguAlkan Rabbim Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 36+1 im yarın doktor kontrolüm var dua edin inşallah.
Mine32 Rabia1511 neden kullanıyosun xanım bana doktor dün verdi 35 haftalıgım rahim agzımda yumusama ve cm dolayı dedi acılma olmaması içinmiş alttan fitil gbi kullanmamı soyledi
Rabia1511 Mine32 bende tansiyonum var 37 Doğum yapucam banada verdi anlamadım heralde daha erken dogurmıyım diye
Hilal-ulas32 Kubrabenal bende progestan kullanıyorum kese etrafında kanama vardı plesantada ayrilma var dedi doktor sizin böyle bir durum oldu mu şuan kaç haftaliksiniz
Kubrabenal Hilal-ulas32 benim yarın doğumum var canım 🤭 kese etrafında kanama var demişti doktor bana sadece cok önemsememişti ama tedbir amaçlı kullanmıştım 🙄 inşallah seninde biran önce düzelir 🙏🏻
Hilal-ulas32 DuyguAlkan bende 13. Haftada kanamam oldu kullanıyorum kanamanizin sebebi neydi plesantada ayrilma var dedi o yüzden kullanıyorum sizin varmıydı böyle bir durum