MerveeD seddkilic05 rennie şurup kullanıyorum 22 haftalıgız 3. Kutum nafileee asla fayda etmiyor bana
Mrv1007 seddkilic05 kızkardeşime rennie yazdı doktor ama hiç etki etmemiş, geçen kontrolde nexium yazdı. Sabah aç karnına bir tane içiyorsun, o daha etkiliymiş
Hazal42 Ben kullandım hatta günde 2 sefer kullan demişti başlarda çok miğde yanmam vardı onun için vermişti ama bende bi işe yaramadı 2 gün kullandım sonra kullanmadım bende şimdi 34+3 üm
seddkilic05 Hazal42 yaaaa inanın ki uyuyamıyorum gün içinde sürekli yediklerim ağzımda geziyorum hiçbir şey fayda etmiyor
Hazal42 seddkilic05 bilmem mi ya bende çok yaşadım başlarda onu kusamıyordum resmen bazen yalvarıyordum kusmak için ama hiç faydasını görmedim biraz böyle mayhoş elma yada ılık süt içmeni öneririm onlar bana daha iyi geldi
Hazal42 seddkilic05 son haftalar artık biraz çekilmez hale geliyor ama artık bunları çekmekten başka çaremiz yok bebeklerimiz için. Benimde ne gece uykum var ne gündüz bel ağrım çok sürekli enfeksiyon çıkıyor idrar yollarımda serum antibiyotik kullanıyorum ama artık son haftalar dayanıyorum 🤦♀️🤰
MerveeD seddkilic05 malesef benimde öyle ama yapacak hc bırsey bulamadım herseyı denedim ama gecmedi alısmaya calısıyorum sureklı su ıcıyorum yanması hafıflesın dıye
seddkilic05 Hazal42 ayyyyy sorma sorma deme hiç her şeye tamam da şu enfeksiyon belası geçmiyor ya geçmiyor
seddkilic05 Minelsi benim kesti birde büyük tuvaletimi getirdi zaten günde 3 4 kere çıkıyorum bu ilaçta artıracak gibi
Hazal42 seddkilic05 nerden nasıl kapıyorum bende anlamıyorum o kadar dikkat etmeme rağmen hayırlısı artık herşeyin canım