Hapyymami Kızlar yarın 6 haftalık olucam ve kontrolüm var kalp atışlarını duyar mıyız aranızda 6 haftalıkken kalp atışları duyulan oldu mu?
aysegulonr Hapyymami Ben 6+2yken gittim bebeği gördük ama duyamadık erken olduğu için. Şimdi cuma günü gideceğim inşallah duyarız
selmabttl3 Hapyymami duyarsın inşallah cnm 6+2 de duydum bende duyamazsanda üzülme bir iki haftaya duyarsın bazen geç döllenme falan olur o yüzden
KBTd Hapyymami 6+2’de karından ultrasonla göründü ve kalbini de dinledik. 6+6’da idrar kesem boş olduğu için karından göremedik vajinal ultrasonla net bir şekilde gördük ve dinledik. Gittiğin hastanenin makineleri önemli bir de idrara sıkışık git biraz
Bukiiiiiiii Hapyymami Bende yarin gidicem 6 haftaligim bakalim nasil olucak insallah duyarız ikikizde ❤🤲
boymomyz Hapyymami benim 6+1de duyulmuştu canım ama 8 e kadar duyulmaması normal karşılanıyor duyulmazsa endişelenme ☺️
bluees1207 Hapyymami biz 7. Haftada net bir şekilde duyduk bazen 8de de duyulabiliyor tavsiyem 7-8. Haftaya kadar sabredebiliyorsanız sabretmenixz çünkü erken olduğu için duyamazsanız çok stres yaparsınız
SinemMmMmMmMmM Hapyymami bende 6 haftalıkken gittiğimde doktor erken demişti yarin kontrolümüz var 7+2 olcaz inşallah duyarız 🙏🏻 ama duyamazsan endişelenme bazı doktorlar net bi kalp atışı duymak için ileri ki haftalari bekliyorlar canım 🥰