semracorasar Hamişler Ben İdrarda Enfeksiyon çıktı Doktor ZİMAX 400 MG Ama Bende Belirti Yok Ağrım Hiç Bişi Yok O Yüzden Kullanmak İstemiyorum Hem İlaç değilde Doğal Yolla Ve Bol Bol su Elma sirkesi düşünüyorum İlaç Kullanmak istemiyorum çünkü hiç belirttim şikayetim yok siz ne düşünüyorsunuz Yada siz napıyosunuz bekliyorumm
Gul6152 semracorasar bendede hic bir belirti yoktu ilk doktorum su ile temizleyelim dedi bol su tukettim temizlenmedi daha sonra monural sase kullandim temizlendi enfeksiyon belirtisi olmasa bile temizlenmesi gerekiyor cunku mikrop kapabilme durumu oluyor bende ilac kullanmak istememistim fakat doktor cok onem verdi
Boncugummmm semracorasar bn monurol kullandm ama geçmedi kültrde üreme olmadgından antibiyotik başlamadı bzm doktorumz. Ama cok sarı akıntım oluyordu bnde elma sirkesi kullanarak düşürüyorum enfeksyonu ama hala akıntım geçmiş deıl
Eceguldemir55 semracorasar benim de hiç şikayetim yoktu kontrolde çok az çıktı enfeksiyon doktor da bol su iç dedi boşuna ilaç kullanma eğer ki ufak bı sikayetin olursa gelirsin tekrar dedi
Mimik semracorasar doktorlar genelde makul yukseklik gormedikce ilac yazmiyorlar… Benim de vardi, dusuk seviyede dedi, bol su icmemi soyledi ilac kullanmadim… Gebelikte enfeksyon benegine ciddi zararlar verebilir, ilacini almamazlik etme sakin…
gamzeyalcin Bende de çıkmıştı doktorum suprax 400 mg yazdı içtim bı sıkıntım olmadı çok şükür gerek görse yazmadı
Ezginurklc Boncugummmm bişey sorucam sarı akıntı bende de çok oluyor da sulu sarı bi akıntı mı tedirginşm bende
Barlas_mom semracorasar Bende de vardı geçen ay yaptırdığım tahlil de az birşeymiş defalarca sordum ilaç yazmadı doktor canım demek ki senin ki ilaçlık boyutta 3 ay önce de benim yine vardı ona ilaç vermişti. Kullan mutlaka daha fazla ilerlemesin ilaç enfeksiyondan daha masumdur emin ol ☺️🙏🏼
Byz_C semracorasar aynı şeyi ben de yaşıyorum şu an hiç belirtim yok aile hekimim aynı ilacı yazdı on gün kullan dedi ben de kadın doğum doktoruna sormak istedim tekrar tahlil yaptı düşük değerde bi enfeksiyon dedi şikayetin yoksa bol su iç kullanma ilacı dedi ama hep aklımda tabi geçti mi geçmedi mi tekrar tahlil vericem cuma gün geçmediyse bu kez kullanmayı düşünüyorum doktoruma danışıp
kuzeymomsss semracorasar doktorunuz verdiyse illaki vardır bir bildiği neden sorguluyorsunuz ki? Bende de vardı 2 hafta önce üromisin şase kullandım bol bol su içtim iç çamaşırımı hep değiştirdim ütüleyerek giydim bugün tekrar test yaptırdım çok şükür geçmiş yani acilde ki doktor geçtiğini söyledi
Missewos semracorasar enfeksiyon icin acil kullanman lazim sakin verdikleri ilaci erteleme enfeksiyon yuzunden 10 gun once erken dogurdum bana ilac bile yazmamislardi. Ilgilenmediler bebegimi kaybettim. Ilaclari ic lutfen
Ezginurklc Boncugummmm valla benimde geçen su mu diye bile şüphelendim hala da devam ediyo hiç bişey fayda etmiyo
Ozzozzz semracorasar İdrarındaki enfeksiyon,size verilen ilacın yanında bebeğiniz için daha tehlikeli.Gebelikte uygun katagoride antibiyotik seçimi yapılır ve kar zarar gözetilir.Doktorunuz taktir ettiyse muhakkak kullanmanızı öneririm.
Civcivim000 semracorasar acil diye başlık atıyosunuz önemli bir şey diye giriyoruz yazdığınız şey doktor ilaç verdi kullanmak istemiyorum 🤷
Minnaksercecik semracorasar bence ihmal etme idrar yolu enfeksiyonu bebeğe geçen bir enfeksiyon bende de vardı şase kullandım 1 tane daha sonra günde 3 litre fazlası su ve çamaşırları yumuşatıcı kullanmadım normal deterjanla yıkadım utuledim öyle giydim bazen evde de çamaşır giymeden direk taty giyiyorum cnm geçti çok şükür seninde.insallah geçer duş jeli bile değmesin banyoda sade su ile yika rabbim şifalar versin
Falimdacikmadin semracorasar elma sirkesi seyreltip kullanabilirsiniz ancak ben kesin çözümü iç çamaşırıma iki damla nioli yağı damlatarak buldum.
Nezii semracorasar Her enfeksiyon başlığına yazmaktan yıldım gerçekten ilaç kullanmaktan bu kadar korkmayın Allah aşkına. Enfeksiyon sebebiyle 23 haftalık erken doğum yaptım. Hiç belirtim şikayetim akıntım yoktu. 2 kez antibiyotik kullanmama rağmen. Nolur şu enfeksiyonu ciddiye alın. Kullanın, bol bolda su için. Kana geçi veriyor haberiniz bile olmuyor. Geçmiş olsun