ozomom Arkadaşlar hamilelikte göğüsten akıntı falan geliyor deniliyor ama bende öyle bir şey olmadı 32.haftadayım göğüslerimi boş gibi hissediyorum normal mi?
Merveonay ozomom bende doğuma kadar olmadı ama sezaryen çıktım odada emzirdim geldi sütüm takılmayın bu süt mevzusuna bu kadar ya valla psikolojik olarak gelmez resmen düşünmeyin
Mrvsmt2502 ozomom bi arkadaşım hemşire 30 haftadan spnra göğüslerine zorlamadan içten göğüs ucuna doüru tarar gibi yaparar masaj yap göğsün alışsın süt famarları rahatlasın demişti. Şuan göğüslerimi sıkınca bazen şeffaf bazen beyaz damla damla geliyo ben zorlamıyorum inşallah doğumda daha da çok gelir bebişlerimiz zorlanmaz
defneveannesiii 31 haftalık hamileyim. Yaklaşık 1 aydır göğüsümden süt geliyor. Sıktığımda, yan yatıp göğüsün birini sıkıştırdığında. Duşta , yağ ile masaj yaptığımda. Bende çözemedim açıkcası 🤷🏻♀️ Yani bu emzirebileceğim anlamına mı geliyor
defneveannesiii Mrvsmt2502 sağ taraftan sarımsı gibi sol taraftan su gibi geliyor neden farklı biliyormusunuz