Hilalbasak Hanimlar merhaba dun kan tahlili vermistim tsh degerim 3.57 cikti cok mu yuksek .37 haftalik hamişim.Bir sorun olur mu bu yukseklik? Yarin kontrolum var ama panik oldum😐😐😐
Yagmur2210 Hilalbasak canım bnde 23 haftaligim bnmde bu ay bu değerlere yakın çıkmış kontrollede gidemedim bu ara covit çok arttı diye devlet Hastanesi’nde yaptırdım çünkü testi arayıp soramiyorumda bnde bilemedim kendi doktoruma da iki hafta sonra randevum var ona sorcam artık
giresun Hilalbasak panik olmanıza gerek yok çok aşırı yüksek değil ben tiroid hastası olduğum için ömür boyu ilaç alıyorum bir dahiliye yada endokrin uzmanına gidin
Tugba_k5 Hilalbasak benimde 3.40larda fln çıkmıştı. Doktor aslında normal ama gebeler için daha düşük olmasını istiyoruz demişti. O yüzden 25 mg hap kullanıyorum hergun. 2.3 lere düştü. Buzamana kadar ilaç vermediler mi size
Merveonay Hilalbasak Yok be kuzum önemli olan fark edilmesi ilaç verir zaten sona gelmişsin ilk gebeliğim boyuncada ilaç kullandım ben bugün 17 haftalığım kontrolüm vardı bu güne kadar normaldi değer ama bu günkü tahlilde 3.33 çıkmış hemen ilaç yazdı doğuma kadar ilaç kullanıcam gene doğumdan sonra normale dönüyor merak etme benimde başımda maalesef ama kontrol altında tutuyorlar ilaçla düşürüyorlar
Hilalbasak giresun canim yarin gidicem iste doktora ama benim tsh sima ilk defa bakildi kadin dogum doktorum istedi bu ay diye.Ama ilkgebeligimde 2 civari idi .Simdi yukselmis ve bu durum cocukta boy kisaligi zeka geriligine sebep oluyormis.Gec kaldim ilac kullanmak icin sanirim😔😔
Hilalbasak Tugba_k5 yok canim uzun suredidir tsh ima bakilmadi yani doktorum istemedi hic😔😔baska bir kadin dogumcuya gittim gecen hafta o bakalim dedi ve sonuc cok korkuttu beni geç kaldik sanirm ilac icin😔😔
giresun Hilalbasak bu değerle zeka geriliği olmaz merak etmeyin☺️ evet normalde her tahlilde this bakılması lazım aslında ilaç kullanmak için geç kalmış değilsiniz 1 gün bile kullanmanızı faydası var
Kzn Ben 1 trimesterde 2,5 altı 2 3 trimesterda 3,5 a kadar normal.diye biliyorum kağan kocatepenin videosunu izlemistim
Ygtalp Kzn Evet 35.haftada benimde 3.5 çıktı ve kendi doktorum hamileliğin son dönemin de olabilecek Bi değer sorun yok dedi
Hilalbasak Merveonay canim iştee benim artik sona geldi senin cok sukur erken farkedilmis.O beni tedirgin etti😑
Anne_Rabia Ben 3 hafta önce test yaptırdım 7 çıktı yani çok yüksek sonra 3 hafta ilaç kullandım . Bugün test sonuçlarınmi aldım ve 2.50 olmuş şükür 🙏
Mery38 Hilalbasak dereotu yemeye özen gösterin benim de yükseliyor ama dereotu sayesinde düştü aç karnına yemeklerden önce yemeye çalışın çok etkili