Ttass Merhaba kızlaaarrr 40 hafta 3 günlük hamileyim 5 gün daha gelmezse bebiş suni sancı vericekler bilgi sahibi olanlar paylaşabilirlermi❤️
incisu Ttass banada verecekler günlerimiz aynı sancım çıkmıyor benimde bir türlü bakalım nasıl olacak :)
Gamze_yildirim Ttass o kadar bekletti mı doktorun ya ben cuma günü 40 ima giriyorum en fazla 2 3 gün beklerim dedi valla doktorum bakalım nolucak hepimize Allah hayırlı doğum nasip etsin
Papatya2768 Ttass benimde aynı durum cuma 40 haftalık oluyoruz. Ben istedim artık suni sancı ile doğum yapayım bebek daha çok büyümeden düşündüm. İlk oğlum da suni sancı ile doğmuştu, bunun da gelmeye niyeti yok belli
Crcs Ttass Suni sancı ile başlatıldı dogum. açıklık arttıkça şiddetlendi ağrılar. onun dışında azar azar verdiler zaten. Başta nst de sancı çıkmasına rağmen bi ağrım rahatsızlığım olmadı yavaş yavaş adet sizilari gibi başladı.
Ttass incisu pazar’a kadar bekleyeceğim sonrasında suni sancı gelmesi için merdiven squat hurma 😂 her şeyi deniyorum ama bakalım
incisu Ttass ahahah bende öyle İnan sancım gelmesini çok istiyorum 2 cm açıklık varmış sizin varmıydı ☺️
Ttass Papatya2768 önceki doğumun nasıl geçti internetten bakıyorum da suni sancı çok ağrılı bir şeymiş ?